The Best Gaming Accessories for your iPhone

Gaming-ul mobil poate fi mai plăcut dacă sunt echipate cu accesorii complete, care va promova cele mai bune sunete și video. Daca sunteti un fan al jocurilor cu ajutorul iPhone, există îmbunătățiri pe care le puteți adăuga la dispozitivul care te face obține o experiență de joc mai bun. Aici sunt cele mai bune accesorii pe care le poate avea.

Logitech Putere Controler plus baterie

The Logitech Power and Controller este un accesoriu care poate fi atașat la iPhone-ul. Acesta este proiectat ergonomic pentru a oferi confort atunci când joci un joc. Acesta este dotat cu o baterie de 1500mAh built-in, care permite jocuri de noroc continuă, fără întreruperi din cauza ofertei sale uriașe de energie. Acest joc analog-stil de consola de control este compatibil pentru iOS7. Acest accesoriu înconjoară ecranul permițând jucătorului să aibă un punct de vedere mult mai concentrat. Tastele și butoanele sunt de luare de navigare ușor de utilizat rapid și ușor. Orice fel de joc vă dorința de a juca, fie că este vorba de jocuri de război, bingo mobile, casino, puzzle sau jocuri de cuvinte, Logitech Putere controller ofera o mare ergonomie si usurinta de manipulare.

SteelSeries Stratus Wireless Gaming controler

Acest dispozitiv oferă o experiență remarcabilă de joc care să permită utilizatorului să joace de la o distanță. Acest controler este compatibil cu dispozitivele Apple, cum ar fi iPhone, iPad și iPod Touch.Stratus Wireless Gaming controlerul este certificată de către Apple a companiei ca o mare add-on pentru dispozitivele lor mobile de top. Cea mai bună caracteristică că acest aparat oferă este portabilitatea. Gamerii grave, se va găsi cu siguranță acest aparat la fel de util și avantajoase.

Turtle Beach i60 Wireless iOS Media Setul cu cască

iOS Media Headset Turtle Beach i60 Wireless este un accesoriu de mare pentru a asculta audio îmbunătățită. Vizionarea unui film, concert sau pur și simplu a asculta muzică permite utilizatorului să se scufunde într-un sunet adevărat-la-viata, unde poate fi auzit fiecare detaliu al instrumentelor de jucat. În cazul jocurilor de noroc, sunet reale de tipuri de elemente poate fi auzit. Dispozitivul este compatibil cu toate produsele Apple, cum ar fi iPhone, iPad și iPod Touch. Vorbitori de precizie de inginerie și echipamente audio și de sunet inovatoare de prelucrare sunt ceea ce face ca acest set cu cască un accesoriu excelent.

MOGA ACE POWER Controller de joc

The MOGA ACE POWER Controller de joc este un accesoriu de jocuri de noroc care transformă iPhone-ul într-o consolă de jocuri. Acest aparat este compatibil cu iPhone5, 5s, 5c și 5-a generație iPod Touch. Jocuri de noroc devine mai interesant si incitant, din cauza stick-uri analogice sale duble și butoane de umăr. De asemenea, vine cu un D-Pad și alte patru butoane de acțiune. Soiurile de joc sunt de manipulare poate aplica este excelent.

Incase dublă încărcător auto USB cu Lightning pentru cablu USB

Acest accesoriu permite multiple de încărcare pentru diferite dispozitive Apple, cum ar fi iPhone, iPad și iPod Touch. De viață a bateriei este foarte important în jocuri de noroc și de a avea acest accesoriu în mașină, vă puteți bucura de jocuri de noroc continuă. Acest încărcător USB este greutatea de lumină și pot oferi încărcare rapidă în timp ce pe drum. Jocuri mănâncă o mulțime de baterie la iPhone, prin urmare, ar fi avantajos să aibă un accesoriu care poate furniza de încărcare nu numai pentru jocuri acumulatorului, dar toate tipurile de folosire iPhone. Joc fără întreruperi poate face să vă atinge obiectivele și recompense.

Magazin Apple este un astfel de loc excelent în care cele mai bune accesorii pot fi achiziționate. De fapt, acest one-stop-shop este de unde poti cumpara produse autentice de Apple care pot fi adăugate la iPhone-ul sau iPad. Aceste suplimente promova cea mai bună experiență de joc, dacă în interior sau în aer liber. Orice joc devine mai interesantă și mai realist. Odată ce sunt echipate cu accesorii de jocuri, puteți descărca mai multe jocuri pe care le poate, cum ar fi bingo. Dacă este un site de bingo pe care doriți să găsiți, faceți clic aici pentru jocuri gratuite de bingo mobil.