Prima Pagina Apple Apple are o rezerva monetara mai mare decat cea a Romaniei si...

Apple are o rezerva monetara mai mare decat cea a Romaniei si a altor 49 de tari de glob

  Dupa cum prea bine stiti deja, Apple are o rezerva monetara de 159 de miliarde de dolari, iar conform unui studiu recent rezerva sa este mult mai mare decat a multor tari de pe glob. Daca privim la Romania, atunci observam ca rezerva monetara a companiei este de aproximativ 3.5 ori mai mare decat rezerva noastra monetara, de 4 ori mai mare decat cea a Germaniei, de peste 4 ori mai mare decat cea a Italiei, de 5 ori mai mare decat cea a Spaniei, de peste 5 ori mai mare decat cea a Frantei si lista poate continua.

  Ca sa fiu sincer, era de asteptat ca o asemenea comparatie sa apara mai devreme sau mai tarziu, iar tabelul din acest articol nu face altceva decat sa demonstreze ca Apple are o enorma putere financiara.

 • dany

  Cum, romania are rezerve mai mari decat franta, germania, italia sau spania? Nu am habar de subiectul asta, dar mi se pare f ciudat

 • viorelgn

  :)))

 • Andrei

  15 nume de acolo sunt companii si nu de tari.Rezervele se refera doar la valuta nu si la aur. Acolo treaba sta cu totul altfel

 • KlaudiNhO

  Si Bulgaria are rezerva mai mare ca Apple … hai sa fim seriosi

 • dany

  Klaudinho, pai hai sa fim… Apple are rezerve mai mari ca multe tari, eu nu inteleg cum avem noi mai mult decat australia sau cele enumerate mai sus.

 • Mihai

  Au bani cat sa cumpere de 8 ori aplicatia whatsapp!!!