iOS 8 pentru iPhone si iPad apare in primele imagini

  iOS 8 apare in primele imagini cu mai bine de o luna inaintea prezentarii oficiale pe care ar urma sa o faca Apple, interfata pentru iPhone si iPad fiind exemplificata in imaginile acestui articol. Exact precum s-a spus si pana acum, iOS 8 contine cateva aplicatii noi, mai exact iTunes Radio, Preview, TextEdit, Healthbook si Watch Utility. Prima este pentru serviciul cu acelasi numele, celelalte doua sunt portate din OS X si vor functiona cu iCloud, iar Healthbook si Watch Utility sunt concepute pentru a functiona cu iWatch.

  In afara acestor aplicatii noi, iOS 8 pare sa nu aduca modificari substantiale pentru interfata de utilizatori, asta daca imaginile sunt adevarate si nu falsuri. Diverse zvonuri aparute in ultimele luni indica lansarea tuturor aplicatiilor prezentate mai sus si Apple testeaza iOS 8 tot mai intens, angajatii sai incepand sa navigheze pe internet de pe dispozitive care il ruleaza. iOS 8 va fi prezentat pe data de 2 iunie in cadrul unei conferite Apple de deschidere a WWDC 2014, insa pana atunci ne raman aceste imagini.

19 COMENTARII

  1. Sa speram ca nu va ingreuna iDevice-urile, ba din cotra sa fie optimzat mult mai bine.Daca va rula mai greu decat iOS 7, atunci se va vedea clar lacomia celor de la Apple care te indeamna in fiecare an sa cumperi ultimul device.Spun asta deoarece iOS 8 nu va aduca schimbari si efecte grafice radicale fata de versiunea actuala, care sa ingreuneze iDevice-urile.Totusi, apreciez mult suportul celor de la Apple pentru modelele de iPhone vechi de 2-3 ani.

  2. Mai bine nu m-astept nici eu pentru ca nu sta in obisnuinta celor de la Apple.Totusi, ar fi groaznic sa strice iDevice-urile cum a facut cu iOS 7 pe iPhone 4.Vom vedea.Sper sa ruleze decent pe iPhone 5.

  3. Interesant si un plus de credibilitate pt faza ca ipad nu o sa aibe aplicatiile pt Watch.
    Cumva iPhone 6 va fi singurul cred sau in cel mai bun caz doar iPhonul sa mearga in tandem cu acest ceas sau ce o fi

  4. nu inteleg cum sa spui ca apple a stricat iphone 4 cu iOS7.
    sa presupunem ca as instala windows8 pe un notebook din 2010, oare as obtine aceleasi performante ca pe unul din 2013?

  5. E posibil sa fie o aplicatie prin care Apple sa ofere sfaturi pentru utilizarea mai eficienta a iOS 8, insa deocamdata nu s-a spus nimic despre ea. Ar putea fi in acelasi timp si o aplicatie de test.

  6. Sincer, nu înțeleg de ce tot scot componente ale unei aplicații și le transformă în aplicații noi. Îmi place că iTunes Radio este în aplicația Music; nu îmi place că Pages, Numbers și Keynotes sunt 3 aplicații distincte. Puteau integra funcționalitatea iPhoto și iMovie direct în aplicația Photos. iBooks se descurca cu fișierele PDF. Aplicațiia Preview si TextEdit pentru ce mai este? Nu vreau câte o aplicație pentru fiecare tip de fișier, vreau o aplicație pentru toate timpurile de fișiere.

  7. @alex – diferenta este ca dupa ce bagi win 8 poti reveni oricand la versiuni anterioare, pe cand la ios NU in mod normal… numai daca ai avut jb si ai salvat shsh.

  8. @alex pai iPhone 4 se misca oribil cu iOS 7 fata de 6.In comparatia ta, de exemplu, se poate imbunatati hardware-ul notebook-ului.Si oricum nu scad performantele atat de tare, de multe ori noua versiune ruland mai bine decat cea precedenta.

  9. Pai apple ofera, ca si restul de companii, sistemul de operare gratuit, asa ca undeva sutele de ingineri care lucreaza la acesta trebuie cumva recompensati, este la fel ca in natura, un ecosistem, faci software “gratis” si iti iei inapoi din hardware, ca si idee nu exista gratis.

  10. @mih Ba nu, Apple nu ofera so gratis. Apple iti ofera o licenta impreuna cu un idevice(exact cum unele laptopuri vin cu licenta de Windows).In schimb Google chiar face un so gratis pentru ca tu poti sa-l pui pe orice fara sa ai vreo obligatie financiara fata de Google.

    !so=sistem de operarea

  11. nu exista gratis, cu licenta sau fara… nu munceste nimeni fara remuneratie… iar google si retul au miliarde si aproape conduc lumea, cel putin pe cea depebdenta de tehnologia oferita.

  12. Nici Google nu ne da NIMIC gratis! Pentru Google NOI suntem pretul. Informatia despre noi, acceptarea de publicitate!!!! Daca ei au miliarde, ar fi bine sa ne gandim foarte bine cat de mult valoram NOI pentru Google!!!

  13. Da , eu zic sa va retrageti la Android si sa plangeti ca un sistem de operare din 2014 nu va merge pe iPhonurile3GS-urile voastre . Fuga repede la Android , Huawei a lansat niste plasticarii de minune , si nici nu costa prea mult .