Prima Pagina Apple iOS 7.1 exploit ar putea ajuta in viitor la dezvoltarea unei nou...

iOS 7.1 exploit ar putea ajuta in viitor la dezvoltarea unei nou solutii de jailbreak

Un nou 0day exploit pentru iOS 7.1 a fost descoperit recent de catre un dezvoltator de aplicatii pentru iOS, binecunoscutul hacker canadian iH8sn0w anuntand acest lucru prin intermediul propriului cont Twitter. Acest tip de exploit foloseste o vulnerabilitate a kernel-ului iOS 7.1 pentru a obtine acces de adminsitrator la sistemul de operare,  o solutie de jailbreak putand fi dezvoltata in baza sa. Exploit-urile de acest gen valoreaza sute de mii de dolari pentru diverse companii si nu se stie daca dezvoltatorul il va vinde, il va pastra sau il va oferi pentru dezvoltarea unei viitoare solutii de jailbreak.

  Oricare ar fi situatia, e putin probabil ca un jailbreak pentru iOS 7.1 sa fie lansat din moment ce prezentarea iOS 8 este la mai putin de o luna si jumatate distanta, cei de la Apple urmand a lansa prima versiune beta a sa. Cunoscutul hacker Pod2G a afirmat ca lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 7.1 ar fi in continuare posibila, insa totul depinde de disponibilitatea hackerilor de a utiliza far rost un posibil exploit important pentru iOS 8.

 • AlexC

  A inceput sa apara jailbreak din ce in ce mai rar… acum toti umbla numai dupa bani

 • Radu

  Munca se plateste!

 • Pingback: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 14.04.2014 – 20.04.2014 | iDevice.ro()

 • maricel

  am ios 7.0.6 / cu evasiOn as vrea sa trec la 7.1 da nu sunt sigur daca merge Geeksn0w-2.5 win

 • Vladisimo

  o sa apara dr oricum jailbreaku pe 7.x nu mai e ca inainte pe 6.x foarte multe tweakuri incompatibile …..

 • MihaiDamas2

  unei “nou” solutii ca deh, nu tre sa stim romana da ne dam experti in “iphoane” :)))

  ce haios cand day copy paste la o chestie iti copiaza si bullshitu ala cu “vezi varianta originala pe” – Varianta ORIGINALA? :)))))))))) cre ca faci misto de mine, absolut NIMIC din ce e aici nu e original, e ori copiat de pe alte site-uri de specialitate (nu dau link ca nu-i frumos) si ce posteaza astia mari pe twitter