Prima Pagina Apple iOS 7.1.1 confirma implementarea Siri in Apple TV

iOS 7.1.1 confirma implementarea Siri in Apple TV

  La doar cateva ore dupa lansarea iOS 7.1.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, in interiorul SDK-ului pentru iOS 7.1 au fost gasite referinte care confirma faptulc a Apple va implementa Siri in Apple TV. Puteti vedea in imaginea de mai sus ca Siri este identificat in SDK cu indicatorul Assistant, iar in campul dedicat “familiei” de produse Apple pentru care este activat Siri vedem cifra 3, specifica Apple TV. Desi iOS 7 este disponibil din septembrie, aceste informatii au fost descoperite abia acum deoarece inaintea lansarii iOS 7.1 ele nu existau.

  Stim deja ca Apple pregateste lansarea Apple TV 4 pentru utilizatorii sai si se pare ca acest nou produs ar putea include un nou sistem de control folosind asistentul personal Siri. Exista posibilitatea ca Apple sa lanseze o noua telecomanda cu microfon care sa permita controlarea Apple TV sau sa foloseasca microfonul produsului pentru control, oricare ar fi situatia, viitorul prezentandu-se extrem de interesant.

 • puiu

  E valabil doar pt Apple tv 4?

 • E foarte probabil sa fie exclusiv pentru Apple TV 4, mai ales daca va avea si o telecomanda speciala.

 • alex alexandru

  Deja Amazon ironiza apple intr-un spot publicitar in care isi lauda cutia asemanatoare apple tv care are comenzi vocale
  @puiu are apple tv 3 microfon si nu stiu eu?

 • Se7en

  Offtop….. daca imi dau restore si imi pun 711 pe curat pierd salvarile de la anumite jocuri ? Le pot recupera fara a face backup sau dupa ce ma loghez cu gc imi revin salvarile ?

 • Daniel

  Dacă menține integrarea doar cu iTunes și nu oferă posibilitatea de a accesa locații din rețea, nu prea este ok. Te obligă să ai mereu un computer deschis care rulează iTunes.

 • puiu

  Sorry Alex Alexandru am greșit!

 • kelu88

  tot cegeaba daca nu fac apple tv-ul consola de jocuri 😉