Prima Pagina autonomie Iata cum iti poti afla rapid daca iPhone-ul tau este infectat cu...

Iata cum iti poti afla rapid daca iPhone-ul tau este infectat cu malware

  Saptamanile acestea malware-ul pentru iPhone este in prim-plan, terminalele care au jailbreak efectuat fiind singurule aflat in pericol de a fi infectate cu un troian ce le poate fura datele de logare pentru Apple ID-uri. V-am explicat in acest articol cum puteti afla daca sunteti infectati si care este metoda prin care va puteti dezinfecta iPhone-ul, desi un restore este singura solutie reala de a scapa de problema, iar acum binecunoscutul hacker i0n1c ne spune o “simptoma” care ar trebui sa ne dea de inteles ca iPhone-ul nostru are o problema.

  El sustine ca in situatia in care autonomia iPhone-ului nostru este mult mai redusa decat de obicei ar trebui sa ne intrebam daca dispozitivul nu este cumva infectat cu un malware. Acest lucru se aplica doar terminalelor care au jailbreak si desigur ca nu este un indicator 100% cert, deoarece autonomia poate fi redusa de procesele deschise in background care totusi nu sunt malware. Chiar si asa, informatia trebuie avuta in vedere, mai ales ca ea vine de la unul dintre cei care a descoperit malware-ul Unflod.

 • mariobg

  in acest caz si cei care au trecut la 7.1.1 sigur sunt infectati cu toate ca nu au jbk :)))) probabil Apple distribuie free virusul avand in vedere autonomia redusa a 7.1.1 fata de versiunile anterioare… aiurea… doamne, parca se da o lupta pentru a convinge oamenii sa renunte cu orice pret la jbk, e patetic…

 • Pepsi

  Ei bine, comunitatea jailbreak ar fi de parere ca stergerea fisierului Unflod.dylib/framework.dylib binary si schimbarea parolei contului apple ar fi o solutie. Insa nu se stie inca cum dynamic library sint modificate in final si nici daca mai produce is alte “cadouri” malware. telefonul meu este JailBroken si nu imi fac prea multe griji, si pentru ca eu cumpar si instalez doar tweak-uri oficiale doar din BigBoss repo. Cred ca cei care descarca tweak-uri piratate, de pe diverse repo-uri neverificate, sint mai expusi la infectie.

 • petre

  Da tot ra….

 • petre

  Exista

 • Kaseak

  eu as vrea un virus pt icloud xaxaxa ar fi mai convenabil xa

 • Gaby

  Salut, am ios 7.0.6 se merita sa trec la 7.1.1 pe un 4s?? am incercat sa fac jailbreak si tot nu imi reuseste la sfrsit cand spune ceva de rooftops sta putin apoi se inchide aplicatia evad3rs ideei ceva??

 • tavi

  @Gaby poate ai ios 7.0.6 dar instalat prin ota update ( prin wifi)