Prima Pagina Android iPhone 5C este atractiv pentru o multitudine de posesori de terminale Android

iPhone 5C este atractiv pentru o multitudine de posesori de terminale Android

  Ca parte a conferintei audio pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Q2 2014, Tim Cook a dezvaluit cateva informatii interesante in legatura cu vanzarile de iPhone-uri din ultimele 3 luni de zile. Conform CEO-ului Apple, 61% dintre cei care au achizitionat un iPhone 4S sau un iPhone 5C au facut trecerea de la terminale Android. Chiar daca Apple a vandut 43.6 milioane de iPhone-uri in ultimele 3 luni de zile, nu stim sigur cate dintre acestea sunt iPhone 4S si iPhone 5C, insa cu siguranta vorbim despre cateva milioane de unitati.

  Chiar daca iPhone 5C a fost criticat ca fiind un produs mult prea scump pentru piata si desi el a fost declarat un esec de catre multi, iata ca in final are utilitatea sa in ecosistemul Apple. iPhone 5C va ramane pentru totdeauna cunoscut ca fiind “oaia neagra” din oferta companiei Apple, insa atat timp cat el genereaza profit substantial si motiveaza posesori de terminale Android sa incerce iPhone-ul, oricine il poate prezenta ca fiind un succes.

 • NicKel

  Oricum ai da-o.. mai bine 5C decat o ragalie de android 🙂

 • Aurelian

  Pentru ca fanii android iubesc plasticul

 • Adioff

  Tare asta !

 • nelu

  Sant posesor de iphone si se samsung s2.niciodata nu as mai lua iphone nici macar pe post de jucarie!

 • Dan

  @nelu: totusi, in cazul in care vreodata “primesti” un iPhone si nu ai ce face cu el, sa ma anunti sa-ti trimit adresa mea…

 • real

  o da iubesc plasticul de pe iphone 5c
  uitasem ala e policarbonat

 • Vlad

  Nu e atat de rau pe cat spune lumea.Mie chiar imi place 5C si se simte foarte bine in mana.Nu e la fel de elegant si de premium ca 5/5S, dar e un iPhone in toata firea.As cumpara un 5C de 10 ori mai repede decat un S de la Samsung, sau orice alt Android din plastic.