Prima Pagina Apple Tim Cook blameaza lansarea intarziata a Microsoft Office pentru iPad pentru scaderea...

Tim Cook blameaza lansarea intarziata a Microsoft Office pentru iPad pentru scaderea vanzarilor de tablete iPad

  Aseara Apple a anuntat rezultatele financiare pentru Q2 2014 si pentru prima oara in istoria companiei, tabletele iPad au inregistrat o scadere in vanzari fata de aceeasi perioada a anului trecut. Explicand aceasta scadere in fata investitorilor companiei, Tim Cook a afirmat ca Microsoft Office pentru iPad a contribuit la cresterea vanzarilor de tablete, insa sustine ca lansarea sa intarziata nu a contribuit la mentinerea vanzarilor pe un trend ascendent, suita trebuind sa ajunga mai repede in App Store.

  Desi 210 milioane de tablete iPad au fost vandute in 4 ani de disponibilitate si tot mai multe companii sau institutii educationale cumpara tablete, vanzarile produsului au scazut. Analistii americani se asteptau ca vanzarile  tablete iPad sa stagneze, insa iata ca Apple trece printr-o perioada dificila din acest punct de vedere si ramane de vazut daca in trimestrele fiscale urmatoare trendul se va pastra sau nu.

  • Just asking

    Păi nu au Pages Keynote etc? Ce nevoie au de Office? Sau poate au? Sau americanii au trecut la Surface?

  • seby

    Nu poti sa compari suita iwork cu office de la microsoft :))))) ……pur si simplu nu ai cum. Eu sunt extrem de multumit de cand microsoft office a fost lansat.

  • Ovidiu

    Din cauza microsoft nu se vinde apple, asta e buna. Mai pe larg, daca nu ar exista microsoft deloc, apple ar da faliment!