iPhone 6 cu ecran curbat si un nou design urmeaza sa fie prezentat in toamna

  iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch pare a fi pregatit in mod cert pentru lansare in cursul acestui an, iar el ar putea avea un ecran curbat si margini ale carcasei care au colturile mult mai rotunde decat in trecut. Mai exact, Apple ar urma sa schimbe complet design-ul utilizat de la iPhone 4 incoace, ecranul curbat urmand a se impreuna perfect cu noile colturi ale carcasei iPhone 6. Desi vorbim despre posibila implementare a unui ecran curbat in iPhone 6, componenta nu ar urma sa fie la fel de curbata precum cea implementata in alte smartphone-uri, sau cel putin asta ne spune acest zvon.

  Pentru a ne ajuta sa ne facem o idee in legatura cu modul in care vor arata modificarile, publicatia care prezinta aceste informatii ne atrage atentia asupra unei carcase a unui producator japonez. Dupa cum puteti vedea in imaginile acestui articol, carcasa schimba complet design-ul unui iPhone dupa aplicare si aproximativ acelasi lucru ar trebui sa il vedem in iPhone 6, insa desigur ca ramane sa vedem ce va decide Apple cu privire la design.

20 COMENTARII

  1. Nu m-ar deranja daca ar avea acelasi design precum iPhone 5/5S.

    E foarte elegant cum e acum, sa rotunjeasca acele margini mi se pare o prostie, poate ca fac asta doar ca sa vina cu ceva nou. Sunt sigur ca s-ar fi auzit discutii cum ca ar lansa al 3-lea telefon care arata la fel…

    Dar … vedem 😀

  2. A scos apple ceva urat pana acum? A scos apple ceva departe de un design perfect pana acum? Eu zic sa nu va faceti griji, iphone 6 oricum ar fi o sa sparga topurile, cam cu asta se ocupa bajetii.

  3. Urat , dar daca e subtire ( 5,5 mm ) cred ca ar iesi ceva atractiv . Nu vad rostul unui ecran curbat , doar daca ar avea grosime 2-3 mm pe margini .

  4. de ce o trebuie sa curbeze ceva ce nu trebuie curbat ?! Ce e moda asta aiurea cu ecrane curbate ?
    Da, la iWatch trebuie, dar la un telefon NU !

  5. sunteti niste carcotasi toti…In toamna o sa va laudati toti la toti ca ce frumos e, ce bine ruleaza, o sa radeti de Samsung…Asa ati fost in fiecare an…Bleah!!!

  6. @dante: perfect zis. Orice ar scoate apple va fi considerat super, indiferent daca acum toti zic de un concept ca e urat etc… Nu uitati trecerea ios 6 la 7…

  7. Cu totul intamplator o serie de fabricanti chinezi acum circa un an au mai ramas cu tone de huse dupa ce au fost pacaliti de altii pe un model anume de telefon Apple. La cat de urat este nu e mana Apple.

  8. Mai mult ca sigur va fi si va lua premiu pt design etc, totusi au timp si ingineri sa proiecteze, doar ca dimensiunea mi se pare putin exagerata pt 4.7″ chiar si cu home button

  9. Si daca ar avea forma de romb telefonul vor aparea cei care zic “wooowww e genial,nemaipomenit,o adevarata revolutie” :))

    Cat despre marimea ecranului,e tocmai buna si sa fim seriosi ca asa zic toti acum care inca mai folosesc scuza asta “nu-mi iau paleta de ping pong,eu raman lphone ca are dimensiunea perfecta”,dupa ce o sa apara cel de 4,7 vor fi toti cu gura mare “asta e marimea perfecta,e telefonul perfect,e Iphone”

    Apple isi priveste doar propriul interes,sa faca bani,acum cei care folosesc facetime trebuie sa faca update la Ios 7,oare dc? ca sa ti se miste telefonul mai prost si sa te faca sa cumperi un model mai nou,asa e in fiecare an,nu ii intereseaza pe americani dorinta utilizatorilor sau ce anume cer ei,ce dimensiuni ce functii pe Ios s.a.m.d…

    Pentru o firma precum Apple credeti ca ar fi greu sa scoata pe piata 3 modele de telefon cu dimensiuni diferite(un mini ,normal si max pentru dorina fiecarui utilizator) cum au aproape daca nu chiar toti ceilalti producatori de telefoane? La cat programatori au,chiar credeti ca ar fi asa greu sa implementeze in Ios toate acele functii pe care le gasim deja in Cydia?

    Toate firmele isi vad propriul interes si scopul la toti e sa faca bani,dar parca altii mai si asculta dorinta utilizatorilor,iar Apple se bazeaza doar pe fenomenul asta de Zombie dupa produsele Apple.

    Telefonul il cumperi pentru ce iti ofera si ce ai nevoie,desii multi il cumpara doar pt a putea sa sufere in fata la chelnerita la o cafenea sau restaurant si cand ii intrebi ce software ruleaza telefonul raspunde “Nu stiu boss,e aifon”

    P.S:Daca am greseli gramaticale,asta e,se mai intampla sa gresim cand scriem.
    P.P.S: Ma doare in *** de lupta Samsung-Apple sau Ios-Android,e o tara libera fiecare isi poate cumpara ce vrea si fiecare isi poate spune parerea.