Slices ne va permite in sfarsit sa utilizam multiple conturi de utilizator sau profile cu diverse aplicatii ale iOS (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dwfSW14pXIw&w=580&h=370]

   Slices este un tweak care urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare in Cydia, el permitandu-ne sa utilizam multiple conturi de utilizatori= sau profile cu diverse aplicatii ale iOS 7. Dupa cum puteti vedea deja din clipul video de mai sus, tweak-ul modifica functionalitatea aplicatiei si ne ofera optiunea de a utiliza oricate conturi de utilizator dorim cu orice aplicatie. Inaintea pornirii unei aplicatii avem posibiliatea de a crea multiple “slice-uri” pentru ele, fiecare dintre aceste slice-uri permitand logarea la servicii cu cate un cont de utilizator diferit.

  Prin aceasta metoda putem utiliza doua sau trei conturi de utilizatori cu aplicatii precum Facebook, Instagram sau Twitter, totul dintr-o singura aplicatie. Deocamdata nu se cunosc foarte multe detalii despre acest tweak, el nu permite primirea de notificari decat pentru contul principal utilziat pentru fiecare aplicatie, insa de indata ce el va fi disponibil in Cydia va voi anunta.