Activator beta update aduce un nou sistem de text-to-speech

  Zilele trecute v-am spus ca un nou update pentru versiunea beta a Activator a adus un sistem care permite utilizarea de profiluri diferite de setari pentru iPhone si iPod Touch. Separat de aceasta noua functionalitate, tweak-ul Activator contine un nou sistem text-to-speech care permite setarea unor texte ce pot fi citite la simpla efectuare a unui gest in iOS 7. Activator foloseste sistemul nativ de text-to-speech al iOS 7, el permitand in mod normal citirea textelor selectate in aplicatii, insa acum puteti face acelasi lucru pentru orice text si oricand doriti.

  Aceasta noua functionalitate este implementata in versiunea beta a tweak-ului Activator, ea fiind disponibila in repo-ul : http://rpetri.ch/repo/ al Cydia.

1 COMENTARIU

  1. Am o problema cu iphone 4 va rog ajutatima sau dati-un sfat ,telefonul functioneaza e never lock problema consta ca nu se aude cand suna si nici cand il blochez in rest cand setez soneria si ascult muzica se aude perfect , butonul mute on nu functioneaza si nici nu vibreaza , ce credeti a fii va rog frumos ajutatima …:(