Prima Pagina Apple Apple ofera noi beneficii pentru posesorii de terminale iPhone 5 ale caror...

Apple ofera noi beneficii pentru posesorii de terminale iPhone 5 ale caror buton Power nu functioneaza

iPhone 5 4G Romania - iDevice.ro

  Saptamana trecuta v-am spus ca Apple repara gratuit anumite loturi de terminale iPhone 5 fabricate pana in martie 2013, ele avand probleme cu butoanele Power care inceteaza sa functioneze. V-am spus atunci ca Apple le cere utilizatorilor sa aduca terminalele in propriile magazine pentru a fi reparate, un inlocuitor fiind oferint in schimb catre utilizatori. Informatiile de atunci sunt completate astazi cu altele, compania Apple oferind celor interesati optiunea de a face upgrade la iPhone 5C si iPhone 5S direct din magazine, pretul terminalului iPhone 5 stricat fiind cu 80$ mai mare decat ce oferi normal pentru un trade-in.

  Conform documentatiei oferite de catre Apple propriilor angajati, pretul oferit pentru clientii cu terminale iPhone 5 stricate este de 350$, diferenta pana la o unitate noua fiind platita de catre client, sau fiind subventionata printr-un upgrade la un abonament nou. Deocamdata acest program este disponibil doar in SUA si Canada, insa cu siguranta va fi extins in alte tari europene si intr-un final va ajunge inclusiv in Romania.

 • David

  Pai am si eu in iPhone 5 cumparat de la baieti prin februarie 2013 si tot asa nu imi mai functioneaza bine butonul , pot sa il schimb cand intra programul si in Romania ?

 • Aurelian

  @david: Programul nu cred ca o sa fie valabil pentru Romania dar ai putea trece pe la un AppleStore daca ai drum pe afara. Si cred ca este foarte posibil sa iti trebuiasca factura de achizitie telefonul si nu cred ca “baietii” ti-au dat asa ceva.

 • jayson

  chiar acum cateva zile mi s-a stricat butonul power (merge doar daca il apas pe partea stanga si destul de tare si insinuez ca urmeaza sa nu mai functioneze deloc)
  intrebarea mea este: Telefonul a fost achizitionat in 13 septembrie 2013 dar nu de catre mine si de o persoana cunoscuta care mi l-a vandut mie. In acest caz eu mai beneficiez de garantie?

 • Se ofera in baza seriei telefonului garantia, deci da.

 • Laurentiu Vasilescu

  Mie imi place foarte mult iphone 5, dar si mie mi s-a stricat butonul power si m-as bucura foarte mult sa aflu mai in detaliu demersurile pe care trebuie sa le fac pentru a-l repara/inlocui.

 • Dani L.

  Si al meu functioneaza exact cum zici tu jayson. Problema este ca nici nu cred ca foarte curand am drum afara la un Apple Store … Sunt curios ce au de zis operatorii de la noi care au vandut terminalele cu probleme …!? Sa vedem.

 • tomas

  va pot eu ajuta , locuiesc in canada cam la 100 metri de Apple Store .. le trimiteti la mine si eu vi le trimit reparate :))))

 • craciun

  De curand am reparat un buton de iphone 5 stricat si înainte de a-l repara am studiat cu atenție fenomenul.
  La buton sunt două lamele galbene care prin apăsare-arcuire ating placa de baza.
  Cu ajutorul unui microscop portabil usb am surprins fenomenul: metalul galben de lamela corodeaza , arcul cedeaza, contactul se face greoi , prin apasare sau deloc.
  Trebuie comandat alt buton nou de pe net , se poate de pe ebay cumpăra.
  Asta înseamnă prosteala premium pt cumpărătorii ce dau sute de euro pe telefoane aparent fără cusur.