iPhone 6 va avea un design nou in detrimentul unei camere performante

  iPhone 6 va fi prezentat in toamna acestui an, iar astazi aflam ca Apple pregateste o schimbare importanta pentru design-ul viitorului dispozitiv. Schite, matrite si carcase aparute pana acum pe internet sugerau faptul ca iPhone 6 va avea o grosime de doar 6.1 mm si camera sa va fi scoasa in afara carcasei, Apple urmand a implementa un stabilizator optic de imagine. Desi compania planuia sa implementeze aceasta componenta, se pare ca in final ar fi renuntat la idee, optand pentru utilizarea aceluiasi software pentru stabilizarea imaginii.

  Pentru a implementa un stabilizator optic de imagine Apple ar fi trebuit sa mareasca dimensiunea camerei iPhone 6, insa ar fi ales sa reduca grosimea generala a terminalului in defavoarea implementarii unui stabilizator optic de imagine. In ciuda acestui compromis, compania Apple va implementa totusi o camera care va avea pixeli mai mari capabili sa inregistreze poze mai bune, noua camera urmand a avea 1.75 micrometri in locul celor 1.5 micrometri ai camerei iPhone 5S.

  Avand in vedere ca deocamdata vorbim doar despre zvonuri, informatiile trebuie privite cu un mare grad de neincredere, deoarece foarte multe dintre detalii se pot schimba pana in toamna.

4 COMENTARII

  1. stabilizarea video software din 5s le da oricum rusine multor asa zise “camera flagshit-uri” concurente, facandu-si treaba excelent…

  2. Nu inteleg de ce doresc atat de tare sa subtieze telefonul!?Daca ar pastra actuala grosime ar incapea si baterie mai groasa si hardware mai mult ,stabilizatorul optic etc.

  3. Nu poti scoate camera in afara. E inadmisibil. Mai ales daca e intr-o parte. Daca pui telefonul pe masa o sa stea ca un balansoar