iOS 7.1.1 imbunatateste acuratatea Touch ID si timpul de raspuns, iata explicatia

23

  Lansand iOS 7.1.1 compania Apple a anuntat ca a implementat o serie de imbunatatiri pentru sistemul Touch ID al iPhone 5S, insa nu a oferit detalii despre ceea ce ii asteapta pe utilizatori. In ciuda lipsei de informatii de la Apple, cineva a aflat detalii si sustine ca incepand cu iOS 7.1.1 Apple inregistreaza multiple scanari pentru fiecare degete in momentul procesului de set-up si nu una singura precum in trecut. mai mult decat atat, iOS 7.1.1 foloseste o serie de algoritmi speciali pentru a calcula posibile erori ale procesului de identificare, incercand sa corecteze procedura inainte ca ele sa apara.

With iOS 7.1.1 Apple now takes multiple scans of each position you place finger at setup instead of a single one and uses algorithms to predict potential errors that could arise in the future. Touch ID was supposed to gradually improve accuracy with every scan but the problem was if you didn’t scan well on setup it would ruin your experience until you re-setup your finger. iOS 7.1.1 not only removes that problem and increases accuracy but also greatly reduces the calculations your iPhone 5S had to make while unlocking the device which means you should get a much faster unlock time.

  Apple a gandit Touch ID ca un sistem care se imbunatateste pe parcursul utilizarii, insa fara scanari multiple si detaliate de la bun inceput sistemul nu avea cum sa functioneze. Apple a reparat aceasta eroare prin refacerea sistemului de inregistrare initiala, acest lucru ducand la o reducere a calculelor pe care iPhone 5S le face in momentul deblocarii iOS 7, acest lucru facand procedura mai rapida. Avand in vedere toate acestea, cand de rapid si exact este Touch ID pentru voi in iOS 7.1.1?