Prima Pagina iPhone 5S Samsung ataca Retina Display-ul iPhone 5S intr-un nou spot publicitar (Video)

Samsung ataca Retina Display-ul iPhone 5S intr-un nou spot publicitar (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=SIxZ_BDfahs&w=580&h=370]

  Promovand noul Samsung Galaxy S5, compania Samsung a atacat Retina Display-ul iPhone 5S-ului prin intermediul unui nou spot publicitar. Cei de la Samsung sustin ca al lor terminal cu ecran de 5.1 inch ofera o suprafata cu 62% mai mare pentru vizualizarea imaginilor, asa ca veti avea parte de o experienta mult mai buna daca doriti sa vizualizati clipuri video.

 • sergiuvolo

  Patetici

 • Radu

  Nu ca iPhone ar fi OK….dar Samsung e de rahat…

 • ionutz51

  Dureros de adevărat…Vrem si noi un ecran mai mareee!!

 • alexalexandru

  săracii încă nu imi este mila de ei:))

 • Hitman

  Nimic nou…josnic!

 • Adioff

  Samsung … Nimic nou . Merita sa le ia banii cu acest proces ! Prea agresive aceste spot-uri ( chiar nimic voalat , pe fata ! ) . Nu e frumos Samsung !

 • David

  Toatal adevarat … Si acum voi comentati aiurea …d-asta iPhone 6 va avea ecranul mai mare si voi o sa spuneti ca este perfect

 • Bogdan

  Din pacate au cu ce sa atace, daca il intaniti cumva pe Tim Cook propuneti va rog un display de 2 inch si o camera de 1 mp, ca sa le demonstreze celor de la Samsung ce înseamnă progresul ;))))))))

 • Vlad

  Imi place totusi atitudinea celor de la Apple.Profesionalism, nu se murdaresc cu chestii josnice de copii de gradinita.Daca ar vrea Apple, ar putea scoate 10 ore de spot-uri in care isi bat joc de S5 (chiar au de ce), dar nu se coboara la nivelul si mentalitatea lor.

 • Umu

  Mi se pare un mesaj ok, atâta vreme cât face o simplă comparație cu produsul concurent plasat imediat lângă S5. O singură frază, spusă civilizat, fără epitete, ci doar o descriere reală: rezoluția S5 este cu 62% mai mare decât cea a Retina Display…
  Atac ar fi fost așa cum procedează seniorii Apple la fiecare prezentare de produse. Schiller a spus că tableta Nexus este un produs care a eșuat mizerabil… A mai spus că ecranul iPad Mini oferă cu nu știu cât mai mult conținut decât ecranul încărcat de balast al “oribilului” Nexus…
  Cook a dat dovadă de aroganță când a arătat audienței că traficul pe iPad are cotă de piață de 90%, continuând: “Eu aș vrea să îi întreb pe competitorii noștri Android: băieți, voi ce naiba faceți?”
  Atac la concurență a fost seria de reclame “Hello, I am a Mac and I am a PC”… Sunt sigur că Apple se simte rușinată de seria asta.

  Ce spuneți voi ăștia cărora vă este “mila” de Samsung, ăștia care cred că Samsung e de ra…t?
  Când Apple atacă pe alții e ok, dar când alții fac comparații civilizate cu produsele Apple nu mai e ok?
  Voi trebuie să înțelegeți că presiunea pe care o exercită competitorii creează progres tehnologic. Fără presiunea creată de Samsung, Android și restul, astăzi nu exista nici măcar fundal desktop pe iPhone…

  Zaone, nu e nevoie să ștergi comentariul. Este foarte civilizat, doar că tinerii trebuie să vadă realitatea obiectivă… Mulțumesc!

 • Iulian

  Deci nu va suparati, ecranul lui s5 e mult (mult) mai bun decat retina displayul de pe i5s. Spotul este realizat foarte corect, subliniind diferenta de rezolutie (nu si de calitate) intre ele, ceea ce este un adevar. Ca ios-ul este mai bun decat androidul este o alta poveste. Iar voi cei care comentati ca desteptii, ganditi-va ca este un mare lucru sa dezvolti ceva, nu sa comentezi aiurea despre munca unor oameni.