PPSSPP – versiunea stabila a primului emulator PSP pentru iOS este disponibila in Cydia (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ELqzUY-SZEA&w=580&h=370]

  PPSSPP este primul emulator PSP pentru platforma iOS, o versiune beta a sa fiind lansata cu doar cateva saptamani de zile in urma in Cydia. Acea versiune beta a fost transfomata intr-una stabila disponibila acm pentru noi, iar dupa instalare veti putea utiliza jocuri pe care in mod normal le-ati fi putut instala numai pe un PSP. Desi PPSSPP poate fi instalat gratuit din repo-ul BigBoss al Cydia, jocurile va trebui sa le copiati singuri in terminalele dupa instalarea aplicatiei.

  1. Pentru a copia jocuri in iDevice trebuie sa va conectati la el folosind ifunbox, sau alt utilitar preferat, si sa accesati /var/mobile/Documents.
  2. In acel fisier trebuie sa copiati jocurile PSP in format .ISO sau .CSO, dupa care deschideti aplicatia din iDevice, apasati butonul Load, alegeti jocul si il veti putea juca.

  Dupa terminarea instalarii veti putea accesa iconita aplicatiei din Springboard, insa din pacate nu veti putea juca nimic decat daca reusiti sa obtineti jocuri PSP in formatul corespunzator si sa il copati in terminal. Exista posibilitatea sa nu puteti juca orice joc pentru PSP, asa ca ar fi bine sa va obisnuiti cu aceasta idee.