Prima Pagina Apple Apple a pierdut bani cu Apple Store-urile in primele 3 luni ale...

Apple a pierdut bani cu Apple Store-urile in primele 3 luni ale anului 2014

Apple Store Turcia - iDevice.ro 2

  La sfarsitul lunii trecute compania Apple a anuntat rezultatele financiare pentru Q1 2014 si a dovedit lumii intregi ca intr-un trimestru fiscal de inceput de ani poate genera venituri mai mari decat se astepta multa lume. Desi Apple a inregistrat cresteri ale venitului si profitului, compania americana a inregistrat totusi scaderi in ceea ce priveste venitul Apple Store-urilor. Conform analistilor americani, veniturile Apple Store-urilor pentru Q1 2014 au scazut cu 5.6% fata de aceeasi perioada a anului precedent, Apple pierzand sute de milioane de dolari.

  Aceasta scadere a vanzarilor este atribuita lipsei unor produse noi disponibile in oferta companiei americane, Apple lasand 4 lunid e zile sa treaca fara a lansa un produs cu adevarat interesant. Desi Apple a relansat produse vechi si un iPhone 5C 8 GB, acest lucru nu a incurajat clientii sa viziteze Apple Store-urile si probabil nimic nou nu se va intampla pana in toamna, vanzarile urmand a scadea.

 • alexalexandru

  In vara după 6 Iunie trece de 600 de dolari cotația pe piața bursiera

 • bogdanstefan

  deci devin incredibil de enervante aceste greseli din neatentie pe care le vad tot mai des in articole…

  “4 lunid e zile”

 • sori

  Mai, mai , a disparut magia magazinelor Apple ? Nu mai sta lumea la coada sa vada nemaivazutul ?

 • opreandreioan

  @bogdanstefan scrie tu 15-25 de articole pe zi fara greseli si te premiez. Apropo, “deci” se folosește cand tragi o concluzie bazata pe ceva scris anterior. Daca te apuci de articole sa nu le începi cu el.