iPhone 6 va avea o caracteristica greu de copiat

  An dupa an compania Apple implementeaza cate o caracteristica populara in iPhone-urile sale si an dupa an producatorii de terminale Android o preiau in propriile dispozitive. Daca procesoarele de 64 de biti nu au ajuns atat de repede in terminalele Android, cititorul de amprente a facut-o, insa pentru iPhone 6 Apple pregateste o caracteristica greu de copiat. Vorbim desigur despre panourile din sticla de safir care cu siguranta vor fi puse in prim-plan de catre Apple si vor fi extrem de greu de procurat de catre competitorii celor din Cupertino.

  Procesul de productie al acestor tipuri de panouri este mult mai dificil decat cel necesar pentru fabricarea unui panou Gorilla Glass, de exemplu, acest lucru sustinand si ideea unui pret ridicat pentru asemenea componente. In aceasta idee compania Apple si-a facut o fabrica, impreuna cu un partener, pentru a fi sigura ca are suficient de multe panouri din sticla de safir pentru lansarea initiala a iPhone 6, iar competitorii sai vor ramane cu prea putini producatori capabili sa le sustina cererea.

  Cu doar cativa ani in urma Apple a creat o intreaga industrie a producatorilor de carcase din aluminiu, multumita popularitatii iDevice/Mac-urilor sale, iar acum ar putea crea o industrie a producatorilor de panouri de safir. Chiar daca in primul an producatorii de terminale Android nu vor putea implementa componente de acest gen in propriile produse, nu va trece extrem de mult timp dupa lansarea iPhone 7 si vom vedea terminale Android cu panouri de acest gen.