Google Maps pentru iOS va aduce optiunea de a salva harti offline si multe altele intr-un nou update

  Google Maps, aplicatia dezvoltata de catre Google pentru utilizarea serviciului cu acelasi nume, va fi actualizata in cursul acestei seri, o serie de noutati interesante urmand a fi implementate. Mai exact, Google va implementa in sfarsit oficial optiunea de a salva harti offline in ideea de a le utiliza pentru navigare cand nu sunt conectati la o retea de date. Aplicatia avea aceasta functie prezenta in ea, insa un truc era necesar pentru a o activa, dar multumita noii versiuni totul va fi disponibil intr-un meniu de setari.

  Separat, Google Maps va oferi optiuni de ghidare pentru banda pe care trebuie sa o urmati pentru a fi ghidati catre destinatie, insa aceasta functie va fi cel mai probabil utila in tarile in care Google are harti detaliate. Continuand, aplicatia va permite cautarea punctelor de interes in baza unor filtre predefinite, iar in final aplicatia va contine integrare cu Uber, un serviciu de taxi care este disponibil in SUA. Noua veriune a aplicatiei urmeaza sa fie lansata in cursula cestei seri in App Store.

5 COMENTARII

  1. degeaba descarci harta daca nu o poti folisi ca gps, adica sa intrii in maps offline si sa cauti o adresa iti zice ca nu esti conectat la net, nu gaseste adresa respectiva cu toate ca harta e salvata, mi se pare o prostie.