RETRY – o noua clona Flappy Bird produsa de catre creatorii Angry Birds (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ta0SJa6Sglo&w=580&370]

  Pentru ca Flappy Bird s-a dovedit a fi un joc atat de popular, multe companii s-au gandit sa cloneze care a generat atat de multa atentie la inceputul acestui an, Rovio fiind cea mai recenta companie interesata de el. In clipul video de mai sus aveti un trailer care prezinta jocul RETRY, o clona a Flappy Bird care are destule elemente ce o diferentiaza de titlul care probabil nu va mai ajunge prea curand in App Store. La baza gameplay-ului va sta totusi pe evitarea obstacolelor si pe apasarile repetate si bine gandite pentru a calatori prin lumile gandite de catre cei de la Rovio.

From the guys sitting in the room next to the guys who made Angry Birds, comes RETRY — a game so hard, so addictive, so old school that you’ll think you’ve stepped into an 8-bit time machine and gone back to 1986. 

  • SPIN FOR THE WIN! You’ll need to master the loop to succeed.
  • FLY. CRASH. REPEAT. It’s called “RETRY” for a reason.
  • BOOMING SYNTHESIZER SOUNDTRACK! Mega tunes for a mega game.
  • PHOTOREALISTIC 8-BIT GRAPHICS! Jaw dropping visuals will take your breath away.

  RETRY este in momentul de fata oferit gratuit in format universal in App Store-urile din Canada, Finlanda si Polonia, compania Rovio oferindu-le acestora posibilitatea de a testa titlul inaintea lansarii oficiale. Jocul contine in-app purchase-uri, ele permitand achizitionarea de aeroporturi catre care se pot efectua zboruri direct din aplicatie.