Tableta iPad ocupa primul loc in topul tabletelor care genereaza cea mai mare satisfactie in randul consumatorilor

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma am vorbit despre topul J.D. Power care masura satisfactia in randul posesorilor de smartphone-uri, Apple ocupand prima pozitie. Astazi vorbim despre un studiu facut in randul americanilor detinatori de tablete, Apple fiind din nou pozitionata pe primul loc. Dupa cum puteti observa deja din imaginea de mai sus, tabletele iPad ale celor de la Apple ocupa prima pozitie in fata companiei Samsung, la mica distanta de ea situatindu-se cei de la ASUS.

As more value-priced brands enter the marketplace and the average purchase price of tablets declines, overall tablet satisfaction declines, according to the J.D. Power 2014 U.S. Tablet Satisfaction StudySM—Volume 1 released today. Lower price is the No.1 reason for tablet choice in 2014, with 25 percent of current tablet owners citing price as the main reason for selecting their current brand, compared with 21 percent in 2013. Features offered and brand reputation are the next most-frequently cited reasons for selecting a tablet device (22% and 21%, respectively).

  Apple a reusit sa ocupe prima pozitie in toate categoriile exceptand una, pretul, piata americana fiind “invadata” de tablete ieftine care genereaza putina satisfactie in randul consumatorilor. Mai exact, pe masura ce pretul tabletelor scade, scade cu el si satisfactia consumatorilor, 25% dintre cei care detin o tableta in SUA alegand-o ghidandu-se in principal in baza pretului si nu in baza functiilor sau a brand-ului care a produs-o.

2 COMENTARII

  1. Intr-adevar chiar merita acest loc ipadul. Folosesc un ipad mini 1 cu o tastatura apple bluetooth si magic mouse, combinat cu splashtop 2, am un mini laptop puternic (in functie de calculatorul la care te conectezi, normal) pe care il am oriunde cu mine. Am incercat aceeasi chestie pe o tableta de la microsoft, insa experienta pe android lasa foarte mult de dorit!

  2. Todz, cum ai incercat tu o tableta Microsoft cu Android? In vis?
    Inteleg ca nu suporti Androidul dar cand minti ca sa-l denigrezi incearca sa minti inteligent.