iPhone 5S vs Samsung Galaxy S5 intr-un nou test al cititoarelor de amprente (Video)

  Pentru ca niciodata nu putem avea destule teste pentru cititoarele de amprente implementate in iPhone 5S si Samsung Galaxy S5, cei de la BI au facut o noua comparatie intre asistemele implementate in ambele smartphone-uri high-end. Testand cele doua sisteme va pot spune ca avantajul iPhone 5S sta in usurinta cu care poate fi utilizat cititorul de amprente pentru autorizarea platilor si deblocari, el necesitand o simpla apasare si nu un swipe.

13 COMENTARII

  1. vrajeala ieftina cu S5 ,se vede cum abia atinge butonul atunci cand da ,,fail”…e oricum clar ca senzorul de pe iphone e mai bun dar nici chiar asa..

  2. Este o vrajeala. Eu am s5 si merge cititorul din prima. Doar ca degetul trebuie pus drept de sus in jos. La iphone merge din orice pozitie….

  3. Zaone,tu ziceai in mini-review-ul la S5 cum ca “…scanarea fiind facuta destul de rapid si destul de exact, rata de eroare fiind similara cu cea a iPhone 5S, adica mica. Din pacate nu veti putea debloca terminalul printr-o scanare si apasare a butonului Home, asa cum se intampla la iPhone 5S, insa per total am fost multumit de modul in care functioneaza cititorul.” Acum vin astia de la businessinsider si titrează mare cum ca “The Samsung Galaxy S5 Has Serious Fingerprint Sensor Problems”….pana la urma cum e? Nu ca m-ar interesa in vederea achizitiei,am 5S la care nu am avut niciodată probleme cu touch id-ul,doar asa de dragul echidistantei.

  4. Oricum,fiecare cu parerea lui ca e facut videoul in favozarea iPhone-ului,dar am testat amandoua terminalele si la Galaxy s5 mai repede il fara amprenta,e pusa acolo numai de dragul de afi nu ca sa fie utila ca in cazul iPhone-ului in care in 80% din cazuti merge si se deschide foarte repede terminalul.

  5. Sal. Pai ala cu Samsungul nu da bine cu degetul pe senzor. Nu se da cu degetul intr-o parte ci cu el drept pe senzor, sa scaneze amprenta degetului direct, nu o muchie de deget. Nu sunt fan Samsung, am un iP5S dar astia sunt prea de tot. SGS5 e un telefon bun.

  6. Samsung s5 e bun da nu prea. Am ajuns eu la concluzia asta. Am si samsung si iphone pt cei care cred ca favorizez o anumita marca pt ca o detin.

  7. e mult mai ok touch id din iPhone decat senzorul de la plasturele ala mare negru si urat ! si suntem cu totii constienti ca touch id-ul e imbunatatit cu fiecare versiune de ios lansata, pe cand la S5 tre sa astepti un an sau… poate in zadar sa il imbunatateasca !