Iata cum poti salva harti offline cu Google Maps pentru iPhone si iPad

  Saptamana aceasta compania Google a actualizat aplicatia Google Maps pentru iOS implementand si o optiune de a salva harti offline pentru utilizare in momentele in care nu avem o conexiune de internet disponibila. Daca va intrebati cum pot salva harti in Google Maps pentru iPhone si iPad, ei bine acest articol are rolul de a va ajuta. Urmand instructiunile de mai jos veti putea salva rapid hartile in terminalele voastre si le veti putea utiliza mai apoi fara o conexiune de internet, insa numai in zona in care aveti salvarea facuta.

Cum pot salva harti in Google Maps pentru iPhone si iPad?

  1. Deschideti aplicatia Google Maps pentru iOS.
  2. Selectati butonul din partea stanga jos, apoi apasati butonul Settings si apasati butonul Sign In pentru a va loga in contul vostru Google. Puteti utiliza o adresa de Gmail si parola aferenta, sau orice fel de alt cont Google, in lipsa acestuia accesarea sistemului de salvare si utilizare a hartilor nefiind posibila.
  3. Dupa logarea in contul Google reveniti la harta voastra si cautat orasul sau zona pe care doriti sa o descarcati.
  4. Dupa afisarea zonei, veti vedea in partea inferioara a ecranului numele strazii si va trebui sa apasati acel meniu nou, iar dupa accesarea sa in intregime veti vedea in partea superioara dreapta optiunea Descarcati sau Download.
  5. Selectati aceasta optiune, apoi dati o denumire strazii si apasati butonul Save. Aplicatia va va permite sa alegeti dimensiunea zoom-ului pentru care se salveaza harta si cu cat este cuprinsa o arie mai mare, cu atat mai mult din harta veti salva, o harta completa a Bucurestiului ocupand pana in 250 MB.
  6. Dupa salvarea hartii, o veti putea accesa prin simpla apasare a butonului de profil pozitionat in partea dreapta sus, langa casuta de cautare, dupa care veti putea face un scroll pana in partea inferioara a noului meniu unde veti putea vedea toate hartile salvate.

  Aceasta este intreaga procedura, ea putand fi facuta mult mai simplu in trecut folosind doar optiunea OK Maps dupa selectarea unui zoom pentru harta pe care doreati sa o salvati. Din pacate acum este necesara logarea cu un cont Google pentru a salva hartile si a le putea utiliza, deci in lipsa sa nu veti purea salva nimic. Aplicatia Google Maps pentru iOS este disponibila GRATUIT in App Store.

 

 

Pretul initial:
Numele:
Google Maps

Gratuit

DESCARCA

 

 

 


Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Navigation

 

Descriere: The Google Maps app for iPhone and iPad makes navigating your world faster and easier. Find the best spots in town and the information you need to get there.

Comprehensive, accurate maps in 220 countrie…

 

Dimensiunea aplicatiei este: 12.7 Mb