Samsung concediaza seful echipei de design industrial pentru terminale mobile din cauza criticilor aduse Samsung Galaxy S5

  Chang Dong-hoon a fost pana zilele trecute seful diviziei care producea design-ul industrial al terminalelor mobile comercializate de catre Samsung, insa el a fost fortat sa-si inainteze demisia zilele trecute din cauza criticilor aduse Samsung Galaxy S5. Lansarea noului Samsung Galaxy S5 nu a generat foarte multe laude din partea utilizatorilor in ceea ce priveste design-ul, iar cei de la Samsung raspund prin concedierea echivalentului lui Jony Ive din cadrul companiei proprii.

  Job-ul lui Dong-Hoon va fi preluat de catre Lee Min-Hyuk, un fost designer de masini in perioada in care Samsung colabora cu Renault, insa ramane de vazut ce va aduce el nou pentru seria Galaxy. In ultimii ani Samsung a fost aspru criticata pentru incapacitatea de a dezvolta un design revolutionar pentru linia sa de terminale din seria Galaxy, iar cu Samsung Galaxy S5 nu s-a schimbat absolut nimic si daca lucrurile vor continua in acelasi mod, probabil acest nou sef va avea o viata scurta in cadrul Samsung.