Prima Pagina Noutati Samsung concediaza seful echipei de design industrial pentru terminale mobile din cauza...

Samsung concediaza seful echipei de design industrial pentru terminale mobile din cauza criticilor aduse Samsung Galaxy S5

  Chang Dong-hoon a fost pana zilele trecute seful diviziei care producea design-ul industrial al terminalelor mobile comercializate de catre Samsung, insa el a fost fortat sa-si inainteze demisia zilele trecute din cauza criticilor aduse Samsung Galaxy S5. Lansarea noului Samsung Galaxy S5 nu a generat foarte multe laude din partea utilizatorilor in ceea ce priveste design-ul, iar cei de la Samsung raspund prin concedierea echivalentului lui Jony Ive din cadrul companiei proprii.

  Job-ul lui Dong-Hoon va fi preluat de catre Lee Min-Hyuk, un fost designer de masini in perioada in care Samsung colabora cu Renault, insa ramane de vazut ce va aduce el nou pentru seria Galaxy. In ultimii ani Samsung a fost aspru criticata pentru incapacitatea de a dezvolta un design revolutionar pentru linia sa de terminale din seria Galaxy, iar cu Samsung Galaxy S5 nu s-a schimbat absolut nimic si daca lucrurile vor continua in acelasi mod, probabil acest nou sef va avea o viata scurta in cadrul Samsung.

LIKE
Articolul anteriorRCS-RDS neaga vanzarea catre Vodafone
Urmatorul articolIata cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store pe 08.05.2014