RCS-RDS neaga vanzarea catre Vodafone

  In cursul zilei de ieri v-am vorbit despre un zvon publicat de un cunoscut jurnalist roman, el sugerand ideea ca Vodafone Romania ar urma sa achizitioneze diviziile de cablu TV si telefonie fix + mobila a RCS-RDS. Intr-o tentativa de a pune capat speculatiilor pe marginea acestui subiect, cei de la RCS-RDS au trimis astazi un scurt comunicat de presa in care anunta ca informatiile aparute ieri pe internet nu au nicio baza reala, Vodafone neavand, aparent, nicio intentie de a achizitiona ceva de la RCS-RDS.

Informatiile postate de jurnalistul Robert Turcescu pe contul sau de Facebook privind o presupusa vanzare a operatiunilor de distributie prin cablu, telefonie si  internet ale companiei RCS & RDS sunt complet false, neavand nici o baza reala. Este regretabil faptul ca un jurnalist cu experienta lui Robert Turcescu raspandeste cu atata usurinta si lipsa de responsabilitate zvonuri care ne pot crea importante daune materiale si de imagine, fara a verifica aceste asa-zise informatii si fara ca macar sa ceara si un punct de vedere din partea companiei RCS & RDS.

  In ciuda acestui comunicat, avand in vedere ca exista speculatii privind o posibila achizitie, probabil la un anumit nivel ar fi fost purtate discutii privind o asemenea miscare, sau poate ele inca se poarta. Pana una alta, ramanem cu ceea ce afirma cei de la RCS-RDS, Vodafone-ul evitand deocamdata sa comenteze in vreun fel situatia.