Posesorii de iPhone beau vin si calatoresc cu avionul, posesorii de terminale Android beau bere si calatoresc cu autobuzul

  Un nou studiu publicat recent pe piata incearca sa ne dezvaluie cateva dintre tabieturile posesorilor de terminale iPhone si Android, iar titlul acestui articol este fraza de promovare a sa. Conform studiului, iPhone-urile sunt utilizate de care persoane instarite si terminalele Android de catre persoanele cu venituri medii spre mici, insa acesta nu este primul studiu care lasa de inteles aceste lucruri. Separat de ceea ce ati citit in titlu, studiul ne spune ca posesorii de terminale iPhone au investitii la bursa, in timp ce posesorii de terminale Android sunt credinciosi si obisnuiesc sa viziteze McDonalds pentru a cumpara mancare.

  Mergand mai departe, ambele tipuri de utilizatori sunt de obicei posesori de case si, pentru ca vorbim despre un studiu facut in SUA, detin o arma de foc. Studiile publicate in trecut prezentau o imagine oarecum similara, cu posesorii de terminale Android care nu au bani de aplicatii si aleg terminalele doar pentru ca sunt ieftine, acest lucru facand ecosistemul atat de popularin jurul lumii. Daca va ganditi totusi ca lucrurile se vor schimba in viitor, va recomand sa va razganditi, deoarece Android-ul este facut pentru a atrage oameni cu bugete restranse.

Articolul precedentRayman Jungle Run este disponibil la PRET REDUS in App Store!
Articolul următorApple anunta aplicatia gratuita a saptamanii
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.