Yahoo Messenger update aduce in sfarsit suport pentru iPhone 5 si nu numai

  Yahoo! Messenger este unul dintre cele mai mari servicii de mesagerie text de pe glob, iar in cursul noptii trecute aplicatia dedicata iPhone/iPad-urilor a fost actualizata de catre compania Yahoo! Conform changelog-ului, vorbim doar despre imbunatatiri de securitate si de stabilitate, insa separat de acestea, aplicatia este acum compatibila cu ecranele Retina ale iDevice-urilor, adica si cu ecranul de 4 inch al iPhone 5, dar si cu ecranele retina ale tabletelor iPad.

  • Security enhancements
  • Support for retina display sizes

  Yahoo! Messenger este disponibil GRATUIT in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Yahoo Messenger – free video & voice calls

Gratuit

DESCARCA





Developer: Yahoo! Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Stay connected with your friendsanytime, anywhere with Yahoo Messenger. Whether theyre on the iPad, mobile or PC, call them with free voice and video. Or share photos and videos with your Messenger contact…


Dimensiunea aplicatiei este: 12.8 Mb


12 COMENTARII

  1. dupa cata vreme? si exact inainte sa fie lansat un ecran mai mare, probabil vor mai trece 2 ani pana la urmatorul update

  2. Mai folosește cineva yahoo? Daca te uiti la ultimele atacuri cibernetice mari vei observa ca toate afecteaza yahoo. nu mai spun cat de prost e in comparatie cu gmail, câte loginuri poti folosi cu gmail si cat de proaste sunt serviciile yahoo (exemplu update-ul acesta care a durat 2 ani, deși stiu ca prin cydia existau multe pachete care făceau full screen, care are acelasi design si care încalcă regula aia ca din februarie fiecare update din AppStore are nevoie de design de ios 7)

  3. in sfarsit au reusit sa faca un nenorocit de update! si tot nu.i bine! ca seamana cu yahoo pt ios6!
    ciudat faptul oricum !

  4. și eu am renunțat la aplicația lor în favoarea aplicației IM+ Pro. am instalat-o de curiozitate, se mișcă decent, însă are exact aceeași interfață ca înainte și se blochează la apelurile video. este un update minor care ar fi trebuit să vină cu doi ani în urmă.