Prima Pagina Android Ce conteaza cel mai mult cand cumparam un smartphone iPhone, Android sau...

Ce conteaza cel mai mult cand cumparam un smartphone iPhone, Android sau Windows Phone?

  Alegerea unui smartphone este o procedura care implica o analiza extrem de atenta cu privire la tot ceea ce ofera produsele disponibile pe piata, dar si o comparatie cu nevoile noastre. Pentru a evidentia ceea ce conteaza cel mai mult in alegerea unui smartphone nou, un analist al IDC a publicat imaginea de mai sus in care ne prezinta principalele caracteristici ale unui smartphone care conteaza cel mai mult in procesul de luare a unei decizii de achizitie de catre un client.

  Dupa cum veti observa de la bun inceput, bateria conteaza cel mai mult pentru cei care cumpara un smartphone Android, iPhone sau Windows Phone, usurinta de utilizare, sistemul de operare, tipul de ecran tactil  si diagonala acestuia urmand in aceasta ordine. Ca sa fiu sincer, e interesant de vazut ca la Android conteaza mai mult sistemul de operare decat diagonala ecranului, semn ca multi ar cumpara aceste terminale chiar daca nu ar avea ecrane supradimensionate.

  La fel de interesant, si destul de logic, este ca in cazul iPhone-urilor conteaza cel mai mult brand-ul, cel mai putin contand rezolutia camerei. Acestea fiind spuse, e interesant de vazut cum privesc oamenii smartphone-urile cand le aleg.

 • chico

  Aha,deci pe nimeni nu intereseaza designul si materialele de constructie…
  PE mine in primul rand dupa ani de iphoane si androide,cel mai important aspect acum este aspectul si calitatea materialelor…Pentru ca performant se subantelege de la sine ca este….

 • Valeriu

  Bravo chico! Subscriu.

 • Nimeni

  Pe mine aspectul ma intereseaza cel mai putin. Buzunarului meu de la pantaloni nu-i pasa de design. Iar cand butonez ma uit la ecran, nu ma uit la carcasa.

 • edy

  Sunetul din Casti, de aceaia am ales htc one ;)) in rest nimic altceva

 • Claudiu Daniel

  Nimeni ma unesc , parca mi ai citit gandurile ! Doar vopseaua si carcasa nu ma incata, caci oricum “dau” cu el de pamant de cateva ori si parca are un an ! Altele sunt mai importante !!