OMSignal – tricoul care iti monitorizeaza starea de sanatate si care ar fi atras interesul Apple (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=MDa_af2pAdo&w=580&h=370]

  OMSignal este o companie care a dezvoltat tricoul prezentat in clipul video de mai sus, el fiind conceput special pentru cei care fac fitness, insa nu numai. Tricoul are implementata o multitudine de senzori capabili sa ne monitorizeze functiile vitale, de la puls pana la intensitatea miscarilor, a respiratiei si multe, multe altele. Toate aceste informatii sunt preluate de catre o aplicatie pentru iPhone care le analizeaza si ne ofera informatii detaliate despre sesiunile noastre de fitness.

The data is sent via Bluetooth to a specially developed iPhone app, which lets you see all of it in real time. Your iPhone beams the data up to the cloud, and algorithms we’ve developed then push back various metrics — showing you information about your breathing during workouts, and information like that. We’ve definitely had interest from both tech companies and also fashion companies. I can’t talk about Apple, or give you any specifics though.

  Separat de fitness, tricoul celor de la OMSignal poate monitoriza functiile noastre vitale in orice moment si poate transmite datele catre aplicatia pentru iPhone oriunde ne-am afla, asa ca el este un “prieten” bun in orice conditii. Partea interesanta a intregii tehnologii este ca Apple ar fi discutat la un moment dat cu cei de la OMSignal. Un reprezentant al companiei a fost intrebat daca a fost contactat de catre Apple si a replicat spunand ca nu poate oferi detalii despre posibile discutii, semn ca a existat ceva.

  Tricoul celor de la OMSignal va fi disponibil pentru achizitie de aici la pretul de 200$.