SevenShare readuce in Notifications Center widget-ul pentru partajarea de mesaje pe retelele sociale

  SevenShare este un tweak disponibil din cursul acestei ziel in Cydia, iar cu ajutorul sau putem readuce in Notifications Center widget-ul pentru partajarea de mesaje pe retelele sociale. In iOS 6 compania Apple a implementat in Notifications Center doua widget-uri care permiteau partajarea de tweet-uri si post-uri pe Facebook sau Twitter, insa in iOS 7 ele au fost dezactivate fara vreo explicatie din partea celor din Cupertino.

SevenShare is the replacement for the missing share widget in iOS 7’s Notification Center. A tap of a button opens a composer for you to start typing a Tweet, Facebook post, or message, from anywhere in iOS. Holding a button for a moment will automatically attach the latest photo in your Camera Roll. TwitkaFly, biteSMS and auki are supported.

  Daca acele widget-uri va erau necesare, ei bine va anunt ca SevenShare le readuce pentru voi, insa intr-un format imbunatatit care va face partajarea mai usoara. Widget-ul implementat de catre acest tweak implementeaza si optiunea de a partaja mesaje prin aplicatia Messages, el fiind compatibil inclusiv cu TwitkaFlybiteSMS si tweak-ul auki.

  SevenShare este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.