Prima Pagina Cydia Blur Remover implementeaza un efect de transparenta pentru meniurile iOS 7

Blur Remover implementeaza un efect de transparenta pentru meniurile iOS 7

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  Blur Remover este un nou tweak disponibil din cursul acestei saptamani in Cydia, iar cu ajutorul sau putem modifica interfata sistemului de operare iOS 7. Mai exact, tweak-ul ne ofera posibilitatea de a inlocui efectul de blur, sau translucenta, vizibil in partea stanga a imaginii, cu unul de transparenta, ce poate fi vazut in partea dreapta a imaginii si care face aproape orice meniu semi-transparent.

Blur takes up system resources, but “Increase Contrast” makes everything ugly. Blur Remover replaces translucency with transparency, maintain you a nice look of your context without sacraficing system resources. Background darkens in Lockscreen to improve visibility where blur takes effect originally.

  Blur Remover a fost dezvoltat special in ideea de a fi un compromis intre utilizarea optiunii Increase Contrast, care imbunatateste performantele iOS 7, si neutilizarea ei. Ideea este de a inlatura efectele grafice implementate de catre Apple si de a le inlocui cu altele mult mai potrivite care pastreaza performantele terminalelor si nu afecteaza design-ul dispozitivului.

  Blur Remover este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

emag black friday lista reduceri