Blur Remover implementeaza un efect de transparenta pentru meniurile iOS 7

  Blur Remover este un nou tweak disponibil din cursul acestei saptamani in Cydia, iar cu ajutorul sau putem modifica interfata sistemului de operare iOS 7. Mai exact, tweak-ul ne ofera posibilitatea de a inlocui efectul de blur, sau translucenta, vizibil in partea stanga a imaginii, cu unul de transparenta, ce poate fi vazut in partea dreapta a imaginii si care face aproape orice meniu semi-transparent.

Blur takes up system resources, but “Increase Contrast” makes everything ugly. Blur Remover replaces translucency with transparency, maintain you a nice look of your context without sacraficing system resources. Background darkens in Lockscreen to improve visibility where blur takes effect originally.

  Blur Remover a fost dezvoltat special in ideea de a fi un compromis intre utilizarea optiunii Increase Contrast, care imbunatateste performantele iOS 7, si neutilizarea ei. Ideea este de a inlatura efectele grafice implementate de catre Apple si de a le inlocui cu altele mult mai potrivite care pastreaza performantele terminalelor si nu afecteaza design-ul dispozitivului.

  Blur Remover este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.