iWatch – iata cine ar putea promova noul smartwatch

  iWatch, viitorul smartwatch al celor de la Apple urmeaza sa fie lansat pe piata in cursul aceste toamne, iar Apple ar putea alege un atlet extrem de popular pentru a il promova. In imaginea acestui articol ii vedeti pe Kobe Bryant si sotia sa, ei vizitand campusul Apple in cursul zilei de ieri pentru a se intalni cu o echipa de angajati subalterni ai lui Jony Ive pentru a discuta despre lansarea unor produse noi.

  Pentru ca vorbim despre un atlet care are deja contracte pentru promovarea unei game diverse de produse, presupunerea logica este ca jucatorul celor de la L.A. Lakers ar putea fi utilizat pentru a promova iWatch. Desi vorbim despre o simpla presupunere, in toamna Kobe Bryant si-ar putea face aparitia intr-un clip de prezentare al iWatch, sau chiar pe scena evenimentului dedicat produsului.

  Kobe Bryant a incheiat anul trecut un contract de prezentare pentru producatorul de ceasuri Hublot, el fiind in acelasi timp contractat pentru promovarea produselor Samsung, asa ca un parteneriat cu Apple ar putea fi extrem de interesant.

1 COMENTARIU