Bentley foloseste iPhone 5S si iPad Air pentru a produce un film de prezentare pentru Mulsanne (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lyYhM0XIIwU&w=580&h=370]

  In zilele premergatoare lansarii iPhone 5S, Burberry a utilizat cateva dintre noile smartphone-uri ale Apple pentru a inregistra prezentarea lor de moda in cadrul unui eveniment ce a avut loc in Londra. Acum cei de la Bentley utilizeaza acelasi produs, dar si o tableta iPad Air, pentru a inregistra un film de prezentare pentru noul model Mulsanne, iar in clipul video de mai sus il puteti vedea.

  Intreaga creatie este realizata in stilul Apple, punandu-se accent foarte mare pe design si detaliile masinii, intregul clip fiind editat folosind iMovie pentru iPad Air. In partea finala a clipului cei de la Bentley prezinta procesul de inregistrare si editare a acestuia, inclusiv produsele Apple utilizate pentru realizarea sa, materialul fiind cel mai probabil realizat in parteneriat cu compania americana

  Bentley este cel de-al doilea mare brand care utilizeaza produse Apple intr-un asemenea mod si vorbim despre un mesaj puternic trimis elitei bogate a lumii in legatura cu utilitatea iDevice-urilor.