Prima Pagina Apple Pioneer prezinta sistemul aftermarket CarPlay (Video)

Pioneer prezinta sistemul aftermarket CarPlay (Video)

  CarPlay este un sistem dezvoltat de catre compania Apple, el permitandu-ne sa interconectam iPhone-urile cu sistemele de entertainment ale masinilor. Software-ul pentru acest nou sistem trebuie implementat in masini de catre producatori, iar o gama destul de stransa de fabricanti si-a aratat interesul in a folosi tehnologia Apple, insa pentru restul utilizatorilor exista alternative precum cea propusa de catre Pioneer.

  Cei de la Pioneer comercializeaza de cativa ani sisteme aftermarket de entertainment pentru masini, iar printr-un update al software-ului acestora oricine isi poate instala CarPlay in masina. In clipul video de mai sus aveti prezentata implementarea CarPlay in produsele celor de la Pioneer, compania lucrand cu Apple pentru a oferi aceasta solutie posesorilor de masini vechi care nu sunt interesati sa cumpere una noua.

  Exact precum in cazul sistemului normal, cel al Pioneer impune conectarea unui iPhone la sistemul de entertainment al masinii folosind un cablu USB, iar de aici incolo interactiunea devine simpla. Toate functiile CarPlay sunt disponibile in acest sistem aftermarket, iar Pioneer promite ca update-ul pentru software urmeaza sa fie disponibil din cursul acestei veri pentru toti clientii sai, intreaga lista de produse compatibile fiind aici.

 • Vlad_MiTo

  Zaone știi cumva de ce sunt probleme la vizionarea postului Antena1 ?
  Multumesc

 • csi02

  Nu apare video-ul

 • El apare, dar pe iDevice-uri nu merge ca e flash. Incearca sa pe un desktop sau cu puffin/skyfire.

 • csi02

  Aaa! Ok! Ms 😉

 • seby

  Si clipul unde e?

 • seby

  :)))) sunt pe jos de ras , adica tu ai un site legat de idevice-uri si in acelasi timp esti constient ca apple nu stie ce e aia flash dar totusi pui clipuri flash :)))))))))
  Foarte tare

 • Poti sa te ridici, daca as fi la fel de limitat ca tine n-as mai pune aici stiri, indiferent cat de interesante ar fi, pentru nu-l poti tu vedea pe iPhone. Sanatoasa gandire, bati cuie cu ea.

 • @Vlad_MiTo: A fost putin indisponibil, dar acum merge.