Pioneer prezinta sistemul aftermarket CarPlay (Video)

  CarPlay este un sistem dezvoltat de catre compania Apple, el permitandu-ne sa interconectam iPhone-urile cu sistemele de entertainment ale masinilor. Software-ul pentru acest nou sistem trebuie implementat in masini de catre producatori, iar o gama destul de stransa de fabricanti si-a aratat interesul in a folosi tehnologia Apple, insa pentru restul utilizatorilor exista alternative precum cea propusa de catre Pioneer.

  Cei de la Pioneer comercializeaza de cativa ani sisteme aftermarket de entertainment pentru masini, iar printr-un update al software-ului acestora oricine isi poate instala CarPlay in masina. In clipul video de mai sus aveti prezentata implementarea CarPlay in produsele celor de la Pioneer, compania lucrand cu Apple pentru a oferi aceasta solutie posesorilor de masini vechi care nu sunt interesati sa cumpere una noua.

  Exact precum in cazul sistemului normal, cel al Pioneer impune conectarea unui iPhone la sistemul de entertainment al masinii folosind un cablu USB, iar de aici incolo interactiunea devine simpla. Toate functiile CarPlay sunt disponibile in acest sistem aftermarket, iar Pioneer promite ca update-ul pentru software urmeaza sa fie disponibil din cursul acestei veri pentru toti clientii sai, intreaga lista de produse compatibile fiind aici.