Prima Pagina Apple Apple a vandut peste 3000 de mile de iPhone-uri in primele 3...

Apple a vandut peste 3000 de mile de iPhone-uri in primele 3 luni ale anului 2014

  In primele 3 luni ale anului 2014 compania Apple a vandut 43.7 milioane de iPhone-uri in lumea intreaga, acesta fiind un record stabilit de catre cei din Cupertino pentru aceasta perioada a anului. Desi pare ciudat, cineva s-a gandit sa calculeze ce distanta ar acoperi toate iPhone-urile vandute de catre compania americana in intreaga lume, raspunsul fiind 3310 mile sau 5327 kilometri.

  Calculul a fost facut adunand lungimile terminalelor iPhone 5S, iPhone 5C si iPhone 4S, iar rezultatul a fost de 209,760,000 inch sau 3310 mile. Distanta ar acoperi un zbor de la Miami pana la Seattle sau din New York pana in Londra, insa calculele nu se opresc aici. Calculand greutatile acelorasi terminale s-a ajuns la concluzia ca toate iPhone-urile cantaresc 5025 tone, sau de 24 de ori mai mult decat Statuia Libertatii.

  Chiar daca vorbim despre o serie de calcule destul de ciudate, probabil unii vor fi interesati sa afle detalii de genul acesta privind vanzarile Apple.

 • Integratorul

  O fi vandut… Dar nu in Romania! De 3 saptamani caut un iPhone 5s 32Gb space grey! Nu e pe stoc nicaieri. Nici cel de 64Gb. Nici magazinele online care afiseaza “in stoc” nu-l au. E jale …

 • Adioff

  Am eu unul gold de 32g , cumparat din usa , neverlock . Folosit de mine fara nici cea mai mica urma de utilizare , folii fata spate . Eu mi-as lua iar un 4s de 32g . Mi-a placut mai mult … Doar cititorul de amprente merita banii .

 • Ionut

  atitia km de autostrada nu avem in toata romania..

 • Integratorul

  @Adioff: am specificat mai sus: space grey, nu gold.

 • Stefi

  Eu am 4 de 16gb

 • Stefi

  @Adioff in locul tau eu as alege 5 de 32gb.