iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch vs iPad Pro – comparatia dimensiunilor

  In cursul zilei de ieri a aparut o prima imagine cu o presupusa matrita a iPad Pro, ea fiind comparata astazi cu iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch in imaginea de mai sus. De luni de zile se presupune ca iPad Pro ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 12.9 inch, iar in imaginea de mai sus puteti vedea ca aceasta presupunere este cat se poate de reala, diagonala matritei aparute ieri confirmand acest lucru.

  Comparand aceasta matrita cu iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch obtinem o imagine destul de clara cu privire la viitorul iDevice-urilor companiei Apple. Stim cu totii ca Apple a amanat cat de mult a putut lansarea iPhone-urilor cu ecrane mari blamand lipsa unei tehnologii eficiente pentru ecrane, insa in cazul ecranelor tabletelor iPad Apple a evitat intotdeauna sa vorbeasca despre o posibila crestere a diagonalei ecranului.

  Acestea fiind spuse, daca inca nu v-ati obisnuit cu faptul ca iDevice-urile companiei Apple urmeaza sa fie supradimensionate, ei bine ar trebui sa o faceti deoarece asta pregateste Apple pentru noi.