Prima Pagina Apple iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch carcasa – o noua carcasa...

iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch carcasa – o noua carcasa este comparata cu iPhone 5S si Samsung Galaxy S5

  iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar urma sa fie lansat de catre Apple in toamna acestui an, insa pana atunci vedem o noua dovada a existentei sale. Vorbesc despre o noua imagine in care vedem o carcasa produsa de catre o companie asiatica inca de pe acum pentru viitorul terminal, ea prezentandu-ne inca odata dimensiunile pe care el urmeaza sa le aiba, o comparatie fiind facuta cu iPhone 5S si Samsung Galaxy S5.

  Dupa cum puteti vedea, avem cate o carcasa pentru iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si o carcasa pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch in imaginea de mai sus, ambele fiind net superioare iPhone 5S. Cand vine vorba de Samsung Galaxy S5 diferenta este doar in favoarea iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, multumita ecranului ce este cu 0.4 inch mai mare, insa acest lucru era cat se poate de firesc.

  Avand in vedere ca producatorii asiatici de carcase deja au inceput sa inunde piata cu diverse produse pentru ambele modele ale iPhone 6, este destul de clar ca produsul urmeaza sa fie lansat oficial de catre compania americana, ramane doar de vazut cand.

 • frantZ

  Haha ce comic o sa fie cand acei apple zombie vor zice ce minunate sunt noile modele stergand cu buretele ca in urma cu ceva timp discreditau si injurau furibund mai ceva ca la usa cortului telefoanele palete rachete de tenis

 • Marian

  Asa este…!

 • Adioff

  Tot palete raman … Chiar daca imi cumpar , paleta ramane !! Astept un mini …cred ca mult si bine …

 • Ion

  Niciodată să nu spui “niciodată”. Daca ție nu îți place un ecran mare, poate că altuia îi place, și este inutil să îi ironizezi preferințele.
  Oamenii sunt diferiți și în consecință, aceștia “Think different” (sic), așa cum zice Apple.

  iOS nu poate folosi diferite rezoluții fără să nu își fragmenteze ecosistemul. La Android nu există problema asta pentru că SO scanează foarte bine, așadar pot fi utilizate mai multe rezoluții.
  Imediat ce “tehnologia va fi matură”, adică atunci când vor putea fi produse ecrane de 5.5 inch cu rezoluția 2xrezoluția “Retina display” de 3.5 inch, Apple va oferi ceea ce găsiți în Android de câțiva ani deja.

 • Dan

  In nici un caz acum 5.5”. Anul asta, doar 4.7, cu rezolutia dubla fata de i5 si @3x pt imagini si exact acelasi aspect ratio si acelasi layout pentru aplicatii (tot 320×568).
  Poate la anul, cand apar ecrane mai bune, etc, plus e nevoie de schimbari radicale in iOS ca sa nu faca doar un zoom de la 3.5 la 5.5 care ar arata oribil.

 • Pingback: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 12.05.2014 – 18.05.2014 | iDevice.ro()