iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch carcasa – o noua carcasa este comparata cu iPhone 5S si Samsung Galaxy S5

  iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar urma sa fie lansat de catre Apple in toamna acestui an, insa pana atunci vedem o noua dovada a existentei sale. Vorbesc despre o noua imagine in care vedem o carcasa produsa de catre o companie asiatica inca de pe acum pentru viitorul terminal, ea prezentandu-ne inca odata dimensiunile pe care el urmeaza sa le aiba, o comparatie fiind facuta cu iPhone 5S si Samsung Galaxy S5.

  Dupa cum puteti vedea, avem cate o carcasa pentru iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si o carcasa pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch in imaginea de mai sus, ambele fiind net superioare iPhone 5S. Cand vine vorba de Samsung Galaxy S5 diferenta este doar in favoarea iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, multumita ecranului ce este cu 0.4 inch mai mare, insa acest lucru era cat se poate de firesc.

  Avand in vedere ca producatorii asiatici de carcase deja au inceput sa inunde piata cu diverse produse pentru ambele modele ale iPhone 6, este destul de clar ca produsul urmeaza sa fie lansat oficial de catre compania americana, ramane doar de vazut cand.