Aplicatia Noaptea Muzeelor 2014 – rezerva un Mini de pe iPhone pentru a te plimba pana acasa dupa vizitarea unui muzeu

  Aplicatia Noaptea Muzeelor 2014 v-a fost prezentata ieri pe iDevice.ro intr-un articol dedicat cand v-am spus ca ea va ajuta sa descoperiti ce muzee participa la Noaptea Muzeelor 2014. Aplicatia a fost dezvoltata in parteneriat cu cei de la BMW, iar in aceasta idee compania pune la dispozitia romanilor o flota de masini Mini care pot fi utilizate ca si MINI TAXI pentru a fi transportati acasa dupa vizitarea unui muzeu.

Mașinuțele MINI sunt pregătite pentru Noaptea muzeelor! În seara de 17 mai, începând cu ora 19:00, toate modelele MINI România stau la dispoziţia celor care vor să descopere muzeele din Bucureşti pentru un serviciu de MINI TAXI gratuit: noul MINI Hatch (ADN-ul MINI într-o nouă interpretare, care a avut un debut remarcabil în luna martie a acestui an), MINI Countryman (primul model MINI cu tracţiune integrală) şi MINI Paceman (Coupe-ul fermecător al familiei MINI).

  Folosind aplicatia Noaptea Muzeelor 2014 pe iPhone veti vedea in primul meniu un buton denumit Vreau un Mini!, apasarea sa directionandu-va catre website-ul MINI Romania. Acolo va trebui sa completati o serie de informatii despre voi si orasul in care locuiti, insa conform informatiilor distribuite de catre cei de la BMW, doar flota de masini din Bucuresti este disponibila pentru serviciul MINI TAXI.

Cu aplicaţia pentru telefoanele mobile NOAPTEA MUZEELOR, vizitatorii muzeelor pot rezerva un MINI TAXI pentru transport acasă – muzeu. Mai multe despre MINI aici: www.MINI.ro.

  Intreaga campanie este derulata doar in cursul acestei zile de catre cei de la BMW, asa ca aplicatia Noaptea Muzeelor 2014 v-ar putea ajua sa ajungeti rapid acasa dupa o vizita la muzee.

Pretul initial:
Numele:
Noaptea Muzeelor 2014

Gratuit

DESCARCA





Developer: SMART SOFTWARE HO…
Categoria: Travel


Descriere: The official application of the cultural event European Night of Museums 2014 in Romania.

Find attending museums easy, display them on a map, and even plan a route to the one of your choosing. Over 100 mu…


Dimensiunea aplicatiei este: 36.5 Mb