Flappy Bird a fost relansat in App Store

  Flappy Bird, binecunoscutul joc dezvoltat de catre vietnamezul Dong Nguyen, si-a refacut aparitia in App Store-ul companiei Apple saptamana trecuta. Desi este disponibil sub denumirea Flappy Bird: New Season si a fost initial lansat sub titulatura unui alt dezvoltator de aplicatii pentru iDevice-urile noastre, el este acum prezent in portofoliul dezvoltatorului original al titlului.

  Desi saptamana aceasta Dong Nguyen a afirmat ca jocul sau urmeaza sa contina un modul multiplayer si nu va mai fi la fel de atractiv precum versiunea originala, Flappy Bird: New Season este practic la fel. Ca sa fiu sincer, ori vorbim despre o potrivire de nume in ceea ce priveste dezvoltatorii, sau cineva incearca sa isi falsifice identitatea pentru a face jocul popular, ori Fappy Bird va fi actualizat in viitor.

  Este destul de ciudat ca dezvoltatorul Flappy Bird sa anunte lansarea aplicatiei in viitor, sa prezinte un teaser pentru un joc nou, si ea sa fie deja disponibila in App Store, asa ca ramane sa vedem daca el va discuta in vreun fel sau altul despre Flappy Bird: New Season. Pana una, alta, Flappy Bird: new Season este disponibil GRATUIT in App Store.

UPDATE: Dezvoltatorul Flappy Bird a afirmat ca aceasta aplicatie nu esta a sa, deci vorbim despre o preluare sau potrivire de nume si nimic mai mult.

Pretul initial:
Numele:
Flappy Bird: New Season

Gratuit

DESCARCA





Developer: Dong Nguyen
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: Flap your wings to fly…

[How to play]

> Tap to flap your wings to fly.
> Avoid pipes.
> Try to get 4 medals: Bronze, Silver, Gold (hard), Platinum (very hard)….


Dimensiunea aplicatiei este: 39.6 Mb