Prima Pagina aplicatii Flappy Bird a fost relansat in App Store

Flappy Bird a fost relansat in App Store

  Flappy Bird, binecunoscutul joc dezvoltat de catre vietnamezul Dong Nguyen, si-a refacut aparitia in App Store-ul companiei Apple saptamana trecuta. Desi este disponibil sub denumirea Flappy Bird: New Season si a fost initial lansat sub titulatura unui alt dezvoltator de aplicatii pentru iDevice-urile noastre, el este acum prezent in portofoliul dezvoltatorului original al titlului.

  Desi saptamana aceasta Dong Nguyen a afirmat ca jocul sau urmeaza sa contina un modul multiplayer si nu va mai fi la fel de atractiv precum versiunea originala, Flappy Bird: New Season este practic la fel. Ca sa fiu sincer, ori vorbim despre o potrivire de nume in ceea ce priveste dezvoltatorii, sau cineva incearca sa isi falsifice identitatea pentru a face jocul popular, ori Fappy Bird va fi actualizat in viitor.

  Este destul de ciudat ca dezvoltatorul Flappy Bird sa anunte lansarea aplicatiei in viitor, sa prezinte un teaser pentru un joc nou, si ea sa fie deja disponibila in App Store, asa ca ramane sa vedem daca el va discuta in vreun fel sau altul despre Flappy Bird: New Season. Pana una, alta, Flappy Bird: new Season este disponibil GRATUIT in App Store.

UPDATE: Dezvoltatorul Flappy Bird a afirmat ca aceasta aplicatie nu esta a sa, deci vorbim despre o preluare sau potrivire de nume si nimic mai mult.

Pretul initial:
Numele:
Flappy Bird: New Season

Gratuit

DESCARCA

Developer: Dong Nguyen
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: Flap your wings to fly…

[How to play]

> Tap to flap your wings to fly.
> Avoid pipes.
> Try to get 4 medals: Bronze, Silver, Gold (hard), Platinum (very hard)….


Dimensiunea aplicatiei este: 39.6 Mb


 • Jorj

  Am mai vazut jocul asta pe app store si acum o luna

 • Sulk

  E identic cu originalul , cum se joaca in multiplayer ?

 • mihai

  Se inceapa spartul telefoanelor =)))

 • adrian

  Nume e birdie pro

 • In iOS da, apare cu numele asta, ceea ce e ciudat.

 • amfetamin

  E plină de reclame,efectiv de agaseaza,am jucat 2-3 jocuri si l-am dezinstalat,o tâmpenie cât Casa Scanteii,eu nu înțeleg febra asta de Flappy Bird,sa mai dai si mii de euro pt un iPhone ca are prostia asta de joc instalată pe ea??? Mare e grădina Domnului…

 • Alex

  @zaone Nu e facut de Dong Nguyen. A confirmat pe twitter!

 • N-am gasit pe contul lui mentiunea.

 • criminal

  Nu e facut de Dong Nguyen. Check twitter:

  https://twitter.com/dongatory/status/467035725113069568