iOS 7.1.1 jailbreak este prezentat intr-un nou clip video

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=5ApOhqiSZa0&w=580&h=370]

  In cursul noptii trecute doi hackeri au prezentat solutii pentru iOS 7.1.1 jailbreak pe iPhone 4 si iPhone 5C, iar in clipul video de mai sus aveti demonstrata exploatarea primului terminal. Winocm este cel care a realizat totul pentru iPhone 4, un untethered jailbreak fiind prezentat de catre el in baza unor explot-uri detinute deja, procedura fiind functionala, teoretic, si pe alte terminale, desi el a refuzat sa o prezinte aseara.

  Cea de-a doua demonstratie este facuta de catre hackerul i0n1c, el facand jailbreak iOS 7.1.1 pe iPhone 5C, un terminal lansat anul trecut, care are hardware vechi de aproape doi ani de zile. Aceasta demonstratie este mult mai importanta deoarece este facuta pentru un chip care nu are deja un tethered jailbreak disponibil oricum, i0n1c utilizand in acelasi timp un singur kernel bug pentru a efectua jailbreak-ul.

  Ambele solutii de iOS 7.1.1 jailbreak sunt untethered, asa ca utilizarea lor nu implica repornirea folosind programul de jailbreak. Ambii hackeri au lansat in trecut solutii de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa e improbabil ca bugurile lor sa fie utilizate pentru a face jailbreak iOS 7.1.1 pana cel mai devreme in toamna in conditiile in care iOS 8 va fi lansat in cursul acestei toamne, o versiune beta urmand a fi disponibila din 3 iunie.