LSStepCount afiseaza in LockScreen numarul de pasi facut in timpul plimbarilor

  LSStepCount este un tweak foarte interesant lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem inlocui orice pedometre sau aplicatii care au aceasta functie. Un pedometru masoara orice pasi facut de catre noi in timpul plimbarilor, iar acest tweak are o functionalitate identica, el folosindu-se de informatiile oferite de catre chip-ul de miscare M7 implementat in iPhone 5S.

  LSStepCount este disponibil deocamdata doar in versiune beta si functioneaza numai pe iPhone 5S, sau eventual pe tabletele iPad, el afisand in LockScreen sau status bar toti pasii facuti de catre noi. In imaginea de mai sus aveti prezentata implementarea din LockScreen, in status bar numarul de pasi fiind afisat in dreapta ceasului pozitionat in partea centrala a ecranului.

  LSStepCount are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS 7 si prin ea ii putem controla intreaga functionalitate, el fiind deocamdata disponibil gratuit pentru testare in versiune beta in repo-ul : http://cydia.myrepospace.com/shinvou/.