MuscleNerd are cea mai buna idee pentru evolutia solutiilor de jailbreak

  iOS 7.1.1 jailbreak a fost demonstrat dimineata pe iPhone 4 si iPhone 5C, ambele metode de a exploata terminalele noastre fiind descoperite de catre hackeri diferiti. Desi ele sunt prezentate pentru prima oara in forma pe care o vedem acum, e putin probabil ca vreuna dintre ele sa fie vreodata lansata pentru publicul larg deoarece iOS 8 beta 1 urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii viitoare si folosirea lor ar fi inutila.

  Desi jailbreak iOS 7.1.1 e putin probabil, pentru iOS 8 si alte versiuni ale iOS am putea avea parte de noi solutii cu totul speciale. Celebrul hacker MuscleNerd propune o idee extrem de interesanta pentru viitoarele solutii de jailbreak, el spunand ca acestea trebuie sa evolueze spre un sistem care permite activarea si dezactivarea lor dupa bunul plac si necesitatile utilizatorilor.

  Practic el spune ca viitoarele solutii de jailbreak ar trebui sa contina un buton ON/OFF care sa permita activarea sau dezactivarae lor oricand dorim. Hackerul nu stie daca acest sistem ar fi utilizabil in vreo versiune sau alta, insa propunerea sa este extrem de interesanta si cu siguranta multa lume ar fi bucuroasa sa aiba posibilitatea de a putea dezactiva un jailbreak oricand nu are nevoie de el.

  Ca sa fiu sincer, imi vine greu sa cred ca o asemenea idee ar putea fi vreodata pusa in aplicare insa este bine de stiut ca hackerii au planuri mari pentru noi.

6 COMENTARII