Facebook pregateste lansarea unei noi aplicatii in App Store

  Facebook, compania detinatoare a celei mai mari retele de socializare de pe glob, pregateste lansarea unei noi aplicatii in App Store si Google Play. Denumita Slingshot, noua aplicatie a celor de la Facebook se vrea a fi o competitoare pentru serviciul Snapchat, ea urmand a permite utilizatorilor sa trimita mesaje video scurte propriilor prieteni adaugati in listele retelei de socializare.

  Slingshot va fi o aplicatie separata de toate celelalte detinute de catre compania Facebook, iar informatiile privind lansarea sa vin la doar cateva zile dupa retragerea din App Store a altor doua aplicatii Facebook. In trecut compania americana a incercat sa atace Snapchat cu o aplicatie numita Poke, insa ea nu a atras popularitatea pe care spera Facebook sa o obtina, asa ca a fost retrasa din App Store.

  Nimeni nu stie cat de populara va fi aplicatia Slingshot in viitor, insa mesajele video facute de catre noi vor putea fi vizualizate numai de catre cei care utilizeaza aplicatia Slingshot si de nimeni altcineva. Aplicatia Slingshot este deja pregatita pentru lansarea oficiala, insa ea va ajunge in App Store abia dupa ce management-ul companiei va aproba publicarea sa, deci veti mai avea de asteptat pana cand o veti putea utiliza.

3 COMENTARII