Candy Crusher – un tweak care iti permite sa trisezi in jocul Candy Crush

 

  Candy Crusher este un tweak lansat in cursul zilei de ieri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem utiliza diverse cheat-uri pentru a trisa in jocul Candy Crush pentru iDevice-uri. Mai exact, tweak-ul implementeaza vieti nelimitate, posibilitatea de a alege oricate mutari dorim, cresterea multiplicatorului de scor, deblocarea tuturor nivelurilor si optiunea de a schimba dulciuri in orice locatie indiferent de culoarea acestora.

Provides a variety of cheats for the app Candy Crush Saga. Includes, Unlimited Lives, Move Amount Chooser, Score Multiplier, Unlock all Levels and Swap Candies Anywhere regardless of color. This tweak is still in an early stage so there may be a few bugs here and there. Should work with all versions of the app but that is no guarantee.

  Tweak-ul nu este perfect si dezvoltatorul sau sustine ca el ar putea avea diverse buguri ce vor trebui rezolvate, asa ca nu trebuie sa va bazati in totalitate pe el pentru a obtine ceea ce doriti. Acestea fiind spuse, Candy Crusher este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu cea mai recenta versiune a jocului Candy Crush pentru terminalele noastre.