Prima Pagina Apple Apple este acuzata de jihad de catre avocatul principal al Samsung

Apple este acuzata de jihad de catre avocatul principal al Samsung

  In cursul zilei de ieri s-a aflat ca Samsung si Apple urmeaza sa reinceapa discutiile pentru o incheiere amiabila a proceselor din intreaga lume, aceasta fiind una dintre multiplele tentative de a rezolva pasnic problemele. In ciuda noilor eforturi, avocatii Apple sunt rezervati in ceea ce priveste ajungerea la o intelegere avand in vedere ca avocatul principal al Samsung a acuzat Apple de jihad intr-un interviu dat saptamana trecuta.

  Acelasi avocat a comparat procesul intentat impotriva Samsung cu razboiul dintre SUA si Vietnam, acest lucru dand de inteles ca o posibila incheiere pasnica a problemelor nu este aproape. Mai mult decat atat, avocatii Apple au acuzat Samsung ca a utilizat discutiile din trecut pentru a obtine brevete de inventie in baza carora sa cloneze noi prodse ale Apple, lucru care nu este chiar atat de greu de crezut.

  De cealalta parte a baricadei, avocatii Samsung acuza Apple ca se foloseste de victoriile din instante pentru a dicta termenii unei posibile intelegeri in ideea de a reduce pretul platit pentru brevetele Samsung. Adunand toate aceste probleme si constantele contradictii avute in discutiile purtate pana acum, este clar ca niciuna dintre companii nu este dispusa sa-i cedeze celeilalte ceva. In aceste conditii procesele dintre Samsung si Apple vor continua in anii urmatori, iar singurii care au ceva de pierdut sunt consumatorii, adica noi.

LIKE
Articolul anterior30 de wallpaper-uri Retina pentru iPhone, iPod Touch, iPad si iPhone 5
Urmatorul articolPromotiile zilei – 20.05.2014