Samsung si Apple poarta discutii pentru incheierea tuturor proceselor deschise pe glob

applevssamsung

  Apple si Samsung au deschise zeci de procese in intreaga lume din cauza implementarii fara drept a unor tehnologii in propriile terminale mobile. Procesele sunt impartite in diverse zone de pe glob, iar in SUA unii judecatori au fortat presedintii ambelor companii sa incerce sa rezolve problemele legale pe cale “pasnica”, insa discutiile tinute pana acum n-au avut niciun fel de rezultat favorabil.

  Desi nimeni nu stie daca de aceasta data discutiile vor avea succes, se pare ca ambele companii ar fi revenit la masa negocierilor pentru a incerca sa-si rezolve problemele legale. Saptamana trecuta Apple a incheiat un acord cu Google pentru inchiderea proceselor dintre Motorola si compania din Cupertino, asa ca o posibila intelegere cu Samsung ar putea fi posibila daca o suma corecta de bani va fi stabilita.

  Ca sa fiu sincer, din toate aceste dispute avute de catre ambele companii nimeni nu a avut de castigat, mai ales utilizatorii care nu au parte de anumite functii dintr-o incercare a companiilor de a nu incalca diverse brevete de inventie.

1 COMENTARIU