Facebook iti va invada news feed-ul cu reclame video auto-play

  De cateva luni de zile Facebook afiseaza in aplicatia sa oficiala reclame video auto-play in news feed-ul utilizatorilor, iar noua formula de promovare este extinsa acum de catre companie. Practic vorbim despre clipuri video care se deschid automat cand vizualizati informatii din news feed-ul vostru, noua formula de publicitate fiind deja contractata de catre destule mari companii americane.

  Reclamele video vor fi disponibile deocamdata doar in doua tari din Europa, insa Facebook va extinde cu siguranta serviciul pe masura ce va gasi companii interesate sa se promoveze la nivel global. Clipurile video vor porni automat cand navigati prin news feed, insa ele nu vor avea si sunetul pornit, el fiind activat in momentul apasarii sale, intregul clip video fiind afisat apoi pe intregul ecran al terminalelor noastre.

  Deocamdata nu se stie cand vor fi activate aceste reclame in Romania, insa le vom avea cu siguranta.

13 COMENTARII

  1. E ca-n Idiocracy când frito pendejo avea 60 din ecranul de 2m plin cu reclame. Numai asa va renunta lumea la fb. Probabil vor migra către linkedin sau o soluție cu plată.

  2. Sa si-o ia la mumu

    Mi-e scarba din pantece de reclame bagate pe gat cu forta, la televizor se practica r**** asta de cativa ani cand in timpul emisiunilor fereastra e micsorata si apare o mare reclama la sapun sau ceva medicament pentru fisuri a***e.

  3. SI este greu sa sterg un cont si sa dau uninstall ? Din partea mea pot sa-si puna reclame si pe frunte, daca utilizatorul renunta cine le va viziona?

  4. @Anghelina Claudiu: Eu iti aprob un comentariu din bunatate si tu ma injuri, pentru ca atat poti. Sa mai astepti sa mai vezi altele daca atat te duce capul.

  5. ai uitat sa mentionezi ca functia e valabila doar pe wifi, stiu asta dintr-un articol de pe un site international mai vechi, asa ca cei cu 3G se vor putea considera mai norocosi 🙂

  6. Cum zicea Relu, chestia asta va fi doar pe WiFi. Va dati seama ca Facebook nu e asa de idiot incat sa implementeze asta in 3G.