Prima Pagina Apple iPhone 6 auriu vs iPhone 5S, iPhone 5C vs toate iPhone-urile vechi...

iPhone 6 auriu vs iPhone 5S, iPhone 5C vs toate iPhone-urile vechi vs Samsung Galaxy S5 – comparatie detaliata

  Daca va era dor de imagini cu o noua macheta aurie a iPhone 6, atunci astazi va prezint o serie noua, aceasta aparand intr-o comparatie cu toate iPhone-urile lansate pana in prezent. In toate imaginile acestui articol puteti vedea o evolutie a design-ului iPhone-urilor de la iPhone 2G si pana in prezent, iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S si Samsung Galaxy S5 fiind comparate cu noul iPhone 6.

  Desi foarte multi au spus pana acum ca iPhone 6 nu are un design ce pare demn de acompania Apple, realitatea este ca design-ul terminalului reprezinta doar o evolutie a design-ului utilizat in anii anteriori. Chiar daca vorbim totusi despre o simpla macheta a iPhone 6, ea este realizata in baza unor schite obtinute de la partenerul Apple Foxconn, asa ca vom vedea exact acelasi terminal in toamna.

 • net29

  Oare chiar asta va fi iphone 6? daca faceti un zoom pe poza cu spatale telefonului o sa vedeti pe plastic ceva vopsea ca si cum ar fi sarita…pare cam prea dubios

 • Sorin

  In ultima poza se vede ca are bezelurile cele mai groase pe lateral…dintre S5 si Htc.TRIST

 • andrei p

  @net29 ar trebui sa te gandesti ca pt Ip 6 este doar o macheta , iar finisajele finale vor fi altele 😉 …deocamdata , de retinut este marimea si eventual forma

 • Florin

  @net29 este doar o macheta, recreata dupa niste schite gasite online (vezi si alte stiri legate de Phone 6). Inca nu exista nici un device real, functional scos de pe linia de productie a Apple.
  Chiar daca va arata asa, fii tu sigur ca nivelul de executie va fi ireprosabil, probabil acele parti ce delimiteaza spatele de partile inferioare si superioare vor fi chiar un pic mai subtiri.
  Ma rog…ideea e ca tot ce vedem acum exista o mica posibilitate sa fie fake sau produsul real sa aiba alte elemente de design. Parerea mea e ca va avea sticla in loc de aluminiu in partile acelea de pe spate (sus si jos).
  Mai avem cateva luni pana cand vedem iPhone 6 in toata frumusetea lui.Rabdare…

 • Gabriel

  Bezelurile laterale sunt enorme… Sunt mai mari decat la iphone 5s

 • florin

  Nu cred ca iphone 6 poate arata in halul asta

 • seby

  Ca marime si forma e ok ip6 dar sper ca finisajele sa fie foarteeee bine facute , pe mine cel mai mult ma ingrozeste cum arata la camera.

 • Pingback: iPhone 6 - cea mai clara prezentarea a design-ului (Video 4K) | iDevice.ro()