Prima Pagina Apple iPhone 6 vs principalele smartphone-uri supradimensionate

iPhone 6 vs principalele smartphone-uri supradimensionate

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  iPhone 6 urmeaza sa fie lansat de catre Apple in doua versiuni in aceasta toamna, iar pentru a ne face o idee in legatura cu modul in care vor arata cele doua dispozitive in comparatie cu actualele smartphone-uri high-end, o publicatie americana a facut comparatia de mai sus. In ea vedeti un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si un iPhone 6 cu ecran de 5.7 inch comparate cu Samsung Galaxy Note 3 si Samsung Galaxy S5.

  Din comparatie ne puteam da foarte usor seama ca Apple se pregateste sa faca un salt important in ceea ce priveste dimensiunile iPhone-urilor sale, incercand sa ajunga din urma concurenta. Apple va urma practic o linie pe care diversi producatori au construit-o in ultimii ani, accesand o piata aflata in plina expansiune, cea a smartphone-urilor cu ecrane mai mari de 4.5 inch.

  Chiar daca s-a spus in multiple randuri ca majoritatea posesorilor de iDevice-uri nu vor fi multumiti de aceasta schimbare, recentele studii demonstreaza exact contrariul. Mai mult decat atat, lansarea iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch ar putea fi cea mai importanta lansare de pana acum pregatita de catre Apple, un numar enorm de utilizatori fiind interesati sa cumpere un asemenea dispozitiv.

emag black friday lista reduceri
  • Nimeni

    Nu sunt corecte dimensiunile iPhone 6. Conform matritelor cel de 4,7 ajunge la inaltime pana la camera/difuzorul Galaxy S5. Astia l-au facut mai scurt.
    Pe matrite e aici :
    http://www.idevice.ro/2014/05/22/iphone-6-comparatie-cu-iphone-urile-vechi/

  • Daeveren

    Matrita/prototipul de la iphone 6 care circula pe net e inalt cat LG G2 care are ecran de 5.2 inch. Deci despre ce vorbim aici?