Apple doreste sa obtina o rejudecare a procesului castigat luna aceasta in fata Samsung

applevssamsung

  In cursul acestei dimineti v-am spus ca Apple a depus la o instanta din SUA o cerere de interzicere a vanzarilor de produse Samsung, avand la baza hotararea prin care a castigat cel mai recent proces intentat coreenilor in SUA. In acest proces Apple a obtinut 119 milioane de dolari, sau 5% din suma totala ceruta in proces, compania fiind nemultumita de verdict, cerand acum o recalculare a sumei sau o rejudecare.

…in addition to seeking additional liability findings in its favor from Judge Koh, a tripling of the largest part of the damages award, and a permanent injunction, Apple has also moved, late on Friday by local time, for a complete damages retrial.

  Practic Apple incearca sa obtina o triplare sumei acordate de catre juriu in baza deliberarilor, sau o rejudecare completa a intregului caz, insa e greu de crezut ca vreun judecator va aproba o asemenea cerere. Apple are toate motivele sa fie nemultumita de suma acordata de catre juriu, insa e mult mai probabil ca ea sa fie dublata sau poate chiar triplata decat sa se dea hotararea ca un nou proces sa aiba loc.

  Apple a depus aceasta cerere in cursul zilei de vineri la o instanta din SUA, asa ca saptamana viitoare un judecator urmeaza sa decida daca o va accepta si va programa audieri, sau o va respinge complet.