Prima Pagina Apple Apple doreste sa obtina o rejudecare a procesului castigat luna aceasta in...

Apple doreste sa obtina o rejudecare a procesului castigat luna aceasta in fata Samsung

applevssamsung

  In cursul acestei dimineti v-am spus ca Apple a depus la o instanta din SUA o cerere de interzicere a vanzarilor de produse Samsung, avand la baza hotararea prin care a castigat cel mai recent proces intentat coreenilor in SUA. In acest proces Apple a obtinut 119 milioane de dolari, sau 5% din suma totala ceruta in proces, compania fiind nemultumita de verdict, cerand acum o recalculare a sumei sau o rejudecare.

…in addition to seeking additional liability findings in its favor from Judge Koh, a tripling of the largest part of the damages award, and a permanent injunction, Apple has also moved, late on Friday by local time, for a complete damages retrial.

  Practic Apple incearca sa obtina o triplare sumei acordate de catre juriu in baza deliberarilor, sau o rejudecare completa a intregului caz, insa e greu de crezut ca vreun judecator va aproba o asemenea cerere. Apple are toate motivele sa fie nemultumita de suma acordata de catre juriu, insa e mult mai probabil ca ea sa fie dublata sau poate chiar triplata decat sa se dea hotararea ca un nou proces sa aiba loc.

  Apple a depus aceasta cerere in cursul zilei de vineri la o instanta din SUA, asa ca saptamana viitoare un judecator urmeaza sa decida daca o va accepta si va programa audieri, sau o va respinge complet.

 • Gabi

  Salut. Daca esti smecher, zi-mi cum dezactivezi 3G-ul de pe iphone 5/c/s fara jailbreak. Salutari. Daca zici ca nu este, mai cauta. Te rog raspunde-mi.

 • @Gabi: Asta? http://www.idevice.ro/2014/03/29/tutorial-dezactivare-3g-pe-iphone-cu-ios-7/ Inutila pentru cei care au nevoie si de 4G? Da, normal ca exista.

 • Gabi

  Nu asta. Ca sa faci asta, ai nevoie de jailbreak. Eu vorbeam despre activarea 2G-ului fara jailbreak. Functioneaza si 2G-ul si 3G-ul si 4G-ul fara jailbreak daca sti cum. Mai cauta.

 • Daca esti destept si stii, zi cum se face, daca nu, am mai vazut viteji ca tine care-mi aratau exact aceleasi lucruri pe care ti l-am prezentat si eu, doar din dorinta de a parea interesanti.

 • Atomic

  Zaone, nu merita sa pierzi vremea cu genul asta de indivizi.
  Scursuri ale societatii … le numesc.